حسبویایی شاخصی برایپیشبینیآلزایمر
6 آذر 1395 ساعت 16:20
گروه سلامت: حس بویایی افراد میتواند شاخصی برای پیشبینی خطر آلزایمر افراد تلقی شود.
به منظور انجام این تحقیق 183 مرد سالمند و 10 شخص سالمند دیگری که احتمال آلزایمر برایشان وجود داشت مورد بررسی قرار گرفتند. توانایی این افراد در شناسایی، به یاد آوری و تمایز قرار دادن بین بوهای متفاوت نظیر منتول، میخک، چرم، توت فرنگی، یاس بنفش، آناناس، دود، صابون، انگور و یا لیمو سنجیده شد.در مرحله بعدی از افراد خواسته شد تا 10 بوی جدید را نیز استشمام کرده و نام آنها را بگویند. محققان دریافتند افرادی که توانایی کمتری برای تمایز بین بوها داشتند در خطر بیشتری برای آلزایمر قرار داشتند.به گفته محققان، زوالهای عصبی پس از بیماری آلزایمر از 10 سال قبل از بروز اولیه نشانههای حافظهای بیماری آغاز میشود.
کد مطلب: 121042