به روز شده در ۱۴۰۳/۰۱/۳۱ - ۱۵:۳۶
 
۲
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۲/۱۰ ساعت ۰۹:۳۳
کد مطلب : ۱۲۶۳۰۱

هشتگ «فروشنده» ترند جهانی شد

گروه فرهنگي: هشتگ انگلیسی فروشنده (TheSalesman#) فیلم اصغر فرهادی کارگردان شهیر ایرانی که برنده جایزه بهترین فیلم خارجی زبان آکادمی علوم و هنرهای نمایشی آمریکا (اسکار) شد، در مدت کوتاهی در شبکه اجتماعی توییتر ترند جهانی شد.
هشتگ «فروشنده» ترند جهانی شد
به گزارش  ایرنا، بسیاری از چهره های شناخته شده جهان همچون شهردار لندن و رسانه های بین المللی در این زمینه توییت کرده اند.انتشار تصاویر اصغر فرهادی و بازیگران نام آشنای این فیلم «ترانه علیدوستی» و «شهاب حسینی» از مولفه های این هشتگ ترند شده شبکه اجتماعی توییتر به شمار می رود. از نکات جالب این هشتگ، خلاقیت برخی کاربران است که با کشیدن کارتون، دستیابی اصغر فرهادی به جایزه اسکار را پیروزی این فیلمساز ایرانی بر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تفسیر کرده اند. تغییر دادن چهره تندیس اسکار با استفاده از ویژگی های بصری چهره فرهادی از دیگر مضامین جالبی است که در این صفحه با آن روبرو می شویم. فیلم «فروشنده» ساخته اصغر فرهادی کارگردان شهیر ایرانی، موفق به کسب جایزه بخش بهترین فیلم خارجی زبان در هشتاد و نهمین آئین اهدای جوایز آکادمی علوم و هنرهای سینما (اسکار) شد.

این دومین اسکار فرهادی و سینمای ایران است و وی در سال 2012 نیز برای فیلم «جدایی نادر از سیمین» موفق به کسب این جایزه و جایزه گلدن گلوب بهترین فیلم خارجی زبان شده بود.
اصغر فرهادی در جشنواره فیلم کن 2016 نیز جایزه بهترین فیلم نامه جشنواره فیلم کن، را برای نگارش فیلم نامه فروشنده دریافت کرد. فیلم های «تنا» محصول استرالیا، «تونی اردمن» محصول آلمان، «سرزمین مین» محصول دانمارک و «مردی به نام اووه» محصول سوئد رقبای فروشنده در اسکار 2017 بودند.

اصغر فرهادی و عوامل فیلم فروشنده در اعتراض به فرمان ضد مهاجرتی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری جدید آمریکا در این مراسم که بامداد دوشنبه به وقت تهران برگزار شد، شرکت نکردند و «انوشه انصاری» نخستین فضانورد زن ایرانی و «فیروز نادری» از مدیران پیشین ناسا به نمایندگی از آنها در اسکار حضور بهم رساندند.در بیانیه فرهادی که در این مراسم قرائت شد، آمده است : غیبت من برای احترام به مردم کشورم و شش کشور دیگری است که با این قانون غیرانسانی که مهاجران را از ورود به آمریکا منع می کند، مورد بی احترامی قرار گرفته اند.