به روز شده در ۱۴۰۳/۰۲/۰۱ - ۱۴:۴۵
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۲/۳۱ ساعت ۱۹:۵۷
کد مطلب : ۱۳۰۵۰۴
ترامپ: اسد با حمایت ایران روی کار است

حمله شدیداللحن ترامپ و ملک سلمان به ایران

حمله شدیداللحن ترامپ و ملک سلمان به ایران
گروه بین الملل: دونالد ترامپ و پادشاه عربستان سعودی در افتتاح نشست «سران مشترک اسلامی و عربی» در ریاض سخنانی در باب مبارزه با تروریسم و ویژگی‌های رحمانی دین اسلام و همزیستی ملل مطرح و بشدت به ایران حمله کردند.
 
 
«سلمان بن عبدالعزیز» امروز در ریاض پایتخت عربستان، با سخنانی درباره اسلام، تروریسم، بشدت به ایران حمله کرد. سلمان که در حضور ترامپ و دیگر سران عربی و کشورهای اسلامی در ریاض صحبت می‌کرد، بعد از سخنانی در باب همزیستی و ویژگی‌های مسالمت‌آمیز دین اسلام، بشدت ایران را به حمایت از تروریسم متهم کرد. بنا بر ادعای سلمان، ایران از زمان شکل‌گیری انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره)، به «نوک پیکان تروریسم» در منطقه تبدیل شده است.

ترامپ: اسد با حمایت ایران روی کار است

رئیس جمهور آمریکا هم که کشورش قراردادهای تسلیحاتی سنگینی را با عربستانی‌ها منعقد کرده است، گفت: کلمات برای بیان عظمت عربستان کافی نیست. دونالد ترامپ، در آغاز نشست سران با رهبران کشورهای عربی حوزه خلیج فارس اظهار کرد: ما امروز فصل جدیدی از روابط میان آمریکا و عربستان را گشودیم. وی که کشورش قراردادهای تسلیحاتی سنگینی را با عربستانی‌ها منعقد کرده است، گفت: کلمات برای بیان عظمت عربستان کافی نیست. ترامپ تصریح کرد: توافق عربستان و آمریکا به ارتش عربستان برای تحکیم امنیت در عملیاتش کمک می‌کند.

رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه باید هرگونه پناهگاه امنی از تروریست‌ها گرفته شود، گفت: شراکت ما با کشورهای منطقه علیه تروریسم استراتژیک است. جنگ علیه تروریسم دینی نیست بلکه علیه جنایت است. ترامپ گفت: ما توافق‌های تاریخی با عربستان به ارزش حدود ۴۰۰ میلیارد دلار امضا کردیم. رئیس جمهوری آمریکا گفت: عربستان تعداد زیادی از رهبران حزب الله را در فهرست تروریسم قرار خواهد داد. ترامپ همچنین تصریح کرد که بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه با حمایت ایران روی کار است. ترامپ که کشورش به همراه عربستان سعودی مسئول جنایت‌های بسیار در کشورهای منطقه هستند، مدعی شد: ایران مسئول فجایع در منطقه است. ایران مسئول تروریسم در سوریه، عراق و یمن است.

رئیس جمهوری آمریکا اظهار کرد: نظام ایران باید بین انزوا و ورود به نظام بین المللی یک گزینه را انتخاب کند. رئیس جمهوری آمریکا افزود: کشورهای مسلمان باید رهبری مبارزه با تروریسم را برعهده داشته باشند. وی تصریح کرد: شکلگیری مرکز مبارزه با تروریسم به صورت شفاف بیانگر این است که کشورهای اسلامی باید نقش رهبری را در مبارزه با تروریسم ایفا کنند. مرکز جهانی مبارزه با رادیکالیسم و حمایت مالی از آن، گام بزرگی برای مبارزه با تروریسم است. رئیس جمهوری آمریکا اظهار کرد: ۹۵ درصد از قربانیان تروریسم از مسلمانان هستند. شبکه العربیه بخش‌هایی از سخنرانی رئیس جمهوری آمریکا را در نشست سران کشورهای عربی اسلامی با آمریکا در ریاض منتشر کرد. پیشتر شبکه العربیه گزارش داد که ترامپ به این مساله اشاره خواهد کرد که هدف ایجاد ائتلافی است که رادیکالیسم را کاملا از بین ببرد. طبق گزارش العربیه، ترامپ همچنین اعلام می‌کند که جنگ علیه تروریسم نبردی علیه ادیان نخواهد بود. ترامپ خواهد گفت: هدف ما ائتلاف کشورهایی است که برای از بین بردن رادیکالیسم شرکت کنند.

رئیس جمهوری آمریکا تصریح می‌کند که واشنگتن این هدف را دنبال می‌کند که ائتلاف بین المللی برای از بین بردن رادیکالیسم و فراهم کردن آینده‌ای روشن برای نسل‌های آتی شکل بگیرد. ترامپ اظهار می‌کند: ما اینجا برای نظریه پردازی یا تحمیل سبک زندگی بر دیگران نیامده‌ایم. وی می‌گوید که شراکت‌ها امنیت را از طریق ثبات و نه از طریق تندروی تحکیم خواهد بخشید. رئیس جمهوری آمریکا همچنین خواهد گفت: کشورهای منطقه نباید منتظر بمانند که ما دشمنشان را شکست دهیم. در همین حال، سلمان بن عبدالعزیز نشست سران را آغاز نمود. وی تاکید کرد: هیات‌های شرکت کننده در این نشست نماینده یک میلیارد و نیم تن هستند. پادشاه عربستان تصریح کرد: ما برای مبارزه با تروریسم و خشکاندن سرچشمه‌های آن تلاش خواهیم کرد. سلمان بن عبدالعزیز گفت که در مقابل مبارزه با "گروه‌های شر" متعهد است. پادشاه عربستان از رئیس جمهوری آمریکا نیز به دلیل حضور در نشست سران در عربستان قدردانی نمود. پادشاه عربستان در ادعایی واهی، با نسبت دادن تروریسم به انقلاب ایران، مدعی شد: نظام ایران نوک پیکان تروریسم جهانی است.

سلمان بن عبدالعزیز خاطرنشان کرد که کشورهای عربی حوزه خلیج فارس توافق تاریخی را با واشنگتن برای "هدف قرار دادن حامیان مالی تروریسم" منعقد کردند. وی افزود: ادامه جنگ ما علیه تروریسم تاکیدی بر اراده‌مان برای از بین بردن داعش است. پادشاه عربستان همچنین اظهار کرد: ما خواهان حل بحران سوریه به گونه‌ای هستیم که آرمان‌های مردم سوریه را محقق و تمامیت این کشور را حفظ کند. وی افزود: حل مساله فلسطین یک خواسته عادلانه و ضروری است. در همین حال، عبدالله دوم، پادشاه اردن نیز در این جلسه گفت: باید مساله فلسطین بر اساس راهکار تشکیل دو کشور حل شود. همزمان، عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهوری مصر اظهار کرد: ما برای گسترش شراکت میان جهان اسلام با ایالات متحده مصمم هستیم. سیسی تصریح کرد: نبرد ما در سیناء بخشی از نبرد جهانی علیه تروریسم است. رئیس جمهوری مصر خاطرنشان کرد: رویارویی فراگیر با تروریسم به معنای پایان دادن به حمایت مالی و تسلیحاتی و ایدئولوژیک از تروریسم است.