کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

۶۰ هزار خانه مسلمانان روهینجایی به آتش کشیده شد

قتل عام بی‌رحمانه مسلمانان میانمار ادامه دارد

15 شهريور 1396 ساعت 13:22

گروه بین‌الملل: سازمان بین المللی مهاجرت در خصوص وضع وخیم انسانی مسلمانان در ایالت راخین میانمار هشدار داد.


لئونارد دویل سخنگوی سازمان بین المللی مهاجرت سازمان ملل گفت: «بسیاری از این افراد در وضع بسیار بدی در پناهگاه های موقت و بدون دسترسی به غذا زندگی می کنند. برخی دیگر در فضای باز و بدون سرپناه هستند. گروهی نیز در مناطق نظامی به سر می برند که نهادهای بشردوست به آنها دسترسی ندارند. درخواست ما این است که به این گروه ها دسترسی پیدا کنیم تا در کنار سایر گروه های امدادرسان بتوانیم خدماتی را که برای حفظ جان آنان لازم است برایشان فراهم کنیم. این خدمات شامل آب پاک، بهداشت، پناهگاه، مواد غذایی، خدمات بهداشتی، آموزش و حمایت های روانی برای این اقشار آسیب پذیر است.  بسیاری از آنها دچار شوک های روحی، خشونت جنسی و همچنین جراحت های جسمی شده اند.»
 
این اظهارات در حالی بیان شد که افشاگری تازه سازمان بین المللی مهاجرت نشان می دهد، برخی آوارگان میانماری هنگام فرار به بنگلادش سوزانده می شدند، هدف گلوله قرار گرفته یا با وسایل برنده زخم هایی روی بدن آنها ایجاد می شد و جان خود را از دست می دادند.  موج تازه سرکوب و خشونت علیه اقلیت مسلمان میانمار واکنش سازمان ملل را نیز در پی داشته و آنتونیو گوترش دبیر کل این سازمان ملل متحد خواستار پایان این شرایط بسیار سخت شده است. گوترش گفت: «مقامات میانمار باید اقدام قاطعی برای پایان دادن به این دور باطل خشونت انجام دهند و برای همه کسانی که نیاز دارند، امنیت و کمک فراهم کنند. به آنها توصیه اکید می کنم شرایطی فراهم کنند که کمک های انسانی بدون هیچ مانعی برای اجرای عملیات نجات جان انسانها در اختیار گروه های مربوطه قرار گیرد.»  گوترش هشدار داد، شرایط سردرگم میانمار این قابلیت را دارد که کل منطقه را دچار بی ثباتی کند. نزدیک به 125 هزار مسلمان روهینگیا در پی خشونت ها از این کشور فرار کرده اند. حدود 400 نفر نیز از روز 25 اوت که موج تازه حرکت آوارگان از میانمار به حرکت در آمد، به دست ارتش و بودایی های افراطی کشته شده اند.

انتقاد آنگ سان سوچی از «اطلاع‌رسانی نادرست»!
در همین حال، آنگ سان سوچی، اطلاع‌رسانی نادرست درباره به تصویر کشیدن بحران روهینجاها را محکوم کرد!
به گزارش خبرگزاری فرانسه، رهبر دموکراسی خواه میانمار در نخستین اظهارنظرش درباره حملات شبه‌نظامیان روهینجایی به پاسگاه‌های پلیس و یک پایگاه نظامی در استان راخین در غرب میانمار که ۲۵ اوت سال جاری میلادی صورت گرفت، اخبار جعلی و ساختگی را مسئول به وجود آمدن مشکل میان جوامع مختلف دانست و اعلام کرد که اینها به نفع “تروریست‌ها” است. این اظهارات در پی تماس تلفنی‌ سوچی با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه روز سه شنبه صورت گرفت؛ اردوغان جامعه بین الملل را برای توجه به مساله بحران مسلمانان روهینجایی بسیج کرده و ۱۰۰۰ تن کمک برای آنها ارسال کرده است.

رهبر میانمار اشاعه اخبار “جعلی” در توئیتر را از سوی معاون نخست وزیر ترکیه در روزهای گذشته به شدت محکوم کرد. وی گفت: “تروریسم” در میانمار یک مساله جدید است اما دولت “بهترین” تلاش را برای تضمین این مساله به کار می گیرد تا نگذارد “تروریسم” گسترش یابد و به تمام راخین سرایت کند. از زمان آغاز درگیری‌ها در راخین ناشی از حمله شبه نظامیان روهینجایی به پلیس صدها تن کشته شدند. بیش از ۶۰ هزار خانه نیز در راخین که به مسلمانان روهینجایی تعلق داشت، به آتش کشیده شد و این اقدام باعث شد تا مسلمانان روهینجا به سمت بنگلادش بروند. رهبر دموکراسی خواه میانمار به شدت از جانب جامعه بین الملل بخاطر امتناع از واکنش نسبت به نوع رفتار با این مسلمانان در معرض فشار و انتقاد قرار دارد.

وضعیت ناگوار مسلمانان میانمار در مرز بنگلادش
ده ها هزار نفر از مسلمانان میانمار پس از حمله گروه‌های بودایی و نیروهای نظامی این کشور مجبور به ترک منازل خود و رفتن به سوی مرز بنگلادش شدند.


کد مطلب: 136297

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/136297/قتل-عام-بی-رحمانه-مسلمانان-میانمار-ادامه

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir