به روز شده در ۱۴۰۳/۰۱/۰۹ - ۱۲:۰۰
 
۳۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۷/۲۷ ساعت ۱۸:۴۸
کد مطلب : ۵۸۲۵۰

واكنش عياري و فرهادي به اسيدپاشي‌ها

گروه فرهنگ و هنر: اصغر فرهادی از جامعه پزشکی داخل و خارج از کشور براي کمک به دختراني که مورد اسيدپلشي قرار گرفته اند درخواست کمک کرد.
واكنش عياري و فرهادي به اسيدپاشي‌ها

این کارگردان برنده اسکار سینمای ایران در این متن آورده است:«از جامعه پزشکی ایران، متخصصان در داخل و خارج از کشور خواهشمندم از هر طریق ممکن همه همت و توان خود را در این لحظات سخت برای کمک به بانوان آسیب دیده فاجعه غیرقابل باور این روزهای شهر غم آلود اصفهان به کار بندند.من پیشاپیش تلاش همه کسانی که مرهمی بر زخم بی‌پایان این عزیزان می‌گذارند را صمیمانه قدر می‌نهم و سپاس می‌گویم.»

واکنش "عیاری" به اسیدپاشی‌های اخیر
کیانوش عیاری که فیلم «خانه پدری‌»‌اش به دلیل نمایش صحنه خشن هنوز مجوز اکران نگرفته است، گفت: اگر یک صحنه فیلم من خشن است، پس اسیدپاشی‌هایی که در اصفهان رخ می‌دهد،‌ چیست؟
کارگردان فیلم «خانه پدری» درباره اسیدپاشی در اصفهان بیان کرد: فیلم «خانه پدری» در شرایطی به دلیل اشاعه خشونت، سیاه‌نمایی تلقی می‌شود و برای نمایش آن ممنوعیت قائل می‌شوند که شاهد وقوع اتفاقات عجیب و غریبی در کشور هستیم.او گفت: این روزها خبرهای زیادی از اسیدپاشی به چند زن در اصفهان منتشر شده و شنیده‌ام که بسیاری از خانم‌های اصفهانی از ترس از خانه‌هایشان خارج نمی‌شوند و این اتفاق از جمله مواردی است که جنبه شخصی ندارد و نوعی واکنش است.

عیاری با اشاره به فیلم «خانه پدری» خود که چند سالی است به دلیل صحنه قتل دختر توسط پدر که در ابتدای فیلم نمایش داده می‌شود، مجوز اکران نگرفته است، افزود: اگر خشونت ابتدایی فیلم من اینقدر آزاردهنده است، اسم این اسیدپاشی را که به نوعی یک اقدام تروریستی است، چه باید گذاشت؟وی بیان کرد: می‌گویند فیلم من نباید به دلیل وجود صحنه خشن قتل نمایش داده شود،‌ پس آیا اخبار مرتبط با این اسیدپاشی‌ها و جنایت‌های ناموسی را هم نباید رسانه‌ای کرد؟

این کارگردان ادامه داد: در این کشور عده‌ای هستند که ساده‌لوحانه می‌گویند چنین فضایی در ایران وجود ندارد و فیلمی مثل «خانه پدری» زن سالارانه است و نباید نمایش داده شود. از طرف دیگر عده‌ای هم هستند که باور دارند، اتفاقا در ایران چنین فضایی وجود دارد، اما لزومی به علنی کردن و مطرح کردن آن نیست و ظاهرا تصمیم‌گیرندگان ما هم از همین نوع دوم هستند.عیاری تأکید کرد: این گروه اعتقاد دارند که در ایران چنین جنایت‌هایی رخ می‌دهد و البته اسیدپاشی هم مقدمه‌ای بر اتفاق‌های این چنینی است.

«خانه پدری» کیانوش عیاری حدود چهار سال است که موفق به دریافت مجوز اکران نشده و تصمیم‌گیرندگان بیشتر تاکید بر حذف صحنه ابتدایی فیلم دارند،‌ موضوعی که عیاری تا به حال به آن تن نداده چون معتقد است شیرازه‌ی فیلم با این حذف از هم می‌پاشد.

مرجع : ايسنا