گروه علمی:برخی از ویتامینها میتوانند در کاهش وزن افراد نقش بسزایی داشته باشند.به گزارش خبرآنلاین، برخی از ویتامینها خواصی دارند که میتوانند به کاهش وزن و بهبود تناسب اندام کمک کنند، ولی کدامیک از آنها واقعا بهترین ویتامین ها برای کاهش وزن و لاغری هستند؟.
بالا ...
گروه علمی:بررسیهای یک مطالعه مقطعی نشان داد که بیشترین آسیب کووید-۱۹ به اندامهای بدن، آسیب ریه است. بعد از ریه، کبد، قلب، کلیه، سیستم گوارش، سیستم انعقادی و حس بویایی و چشایی به ترتیب دچار بیشترین آسیب ناشی از کووید-۱۹ میشوند.
به گزارش ایسنا،علایم بیماری کووید تنها به ریه ...
گروه علمی:بر اساس نتایج یک مطالعه جدید، ابتلا به آنفلوانزا بیشتر از کووید احتمال بروز یک اختلال عصبی را به همراه دارد.به گزارش مدیسن نت، این مطالعه، بیمارانی را که به دلیل کووید یا آنفلوانزا در بیمارستان بستری شده بودند، مورد بررسی قرار داد.
محققان دانشگاه میشیگان از سوابق پزشکی برای مقایسه ...
گروه علمی:بر اساس یک مطالعه حیوانی، گرم کردن مجدد روغن پخت و پز ممکن است تخریب عصبی را افزایش دهد.به گزارش مدیکال نیوز، مصرف روغنهای سرخ کردنی با فشار اکسیداتیو و التهاب که از عوامل خطر بیماریهای عصبی و سایر بیماریهای مزمن هستند، مرتبط است.
یک مطالعه جدید بر روی موش...
گروه علمی: یتامین ب ۶ به بهبود فعالیتهای سوختوسازی بدن کمک میکند و بهترین ویتامین ها برای کاهش وزن است.این ویتامین با روی (زینک) واکنش میدهد و آنزیم تولید میکند. این فرآیند نیز باعث افزایش سرعت متابولیسم بدن میشود و از این طریق به کاهش وزن کمک میکند.
به گزارش ...
گروه علمی: طبق یک مطالعه جدید، ممکن است تا سال ۲۰۳۰ حیات فرازمینی را پیدا کنیم.به گزارش ایسنا، یک آزمایش آزمایشگاهی نشان داده است که ابزارهای روی یک فضاپیما که به یکی از امیدوارکنندهترین جهانها برای یافتن حیات میرود، به اندازه کافی حساس هستند تا یک سلول زنده را در یک قطعه یخ ...
گروه علمی: غذاهایی که به تقویت حافظه کمک میکنند، اغلب حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، چربیهای سالم، ویتامین B، اسیدهای چرب امگا و ویتامین E هستند. به طور مثال ماهیهای چرب، منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند و یکی از بهترین غذاها برای تقویت حافظه به شمار میآیند.
به گزارش ...
گروه علمی:بر اساس مطالعات، افراد مسنی که رژیم غذایی باکیفیتی شامل سبزیجات، میوه، غلات کامل، آجیل و ماهی دارند، حجم بافت مغزشان بیشتر است.به گزارش خبرآنلاین، با بالا رفتن سن، مغز با نرخی در حدود ۵ درصد در هر دهه پس از ۴۰ سالگی تمایل به کوچک شدن دارد و این کوچک شدن هرچه بیشتر ادامه یابد، بیشتر بر ...
گروه علمی: تغذیه مناسب و سبک زندگی سالم نقش مهمی در حفظ سلامت قلب دارد از این رو با انتخاب هوشمندانه مواد غذایی میتوان خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش داد.به گزارش ایسنا،در ادامه به چند مورد از مواد غذایی که برای سلامت قلب مضرند، خواهیم پرداخت.
* شکر، نمک، چربی
با گذشت زمان مصرف ...
گروه علمی:یک مطالعه جدید نشان می دهد که افراد مبتلا به بیماری قلبی اگر به مشکلات عاطفی و همچنین بیماری های جسمی خود رسیدگی کنند، می توانند سالم تر بمانند.به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که درمان اضطراب و افسردگی مراجعات اورژانس و بستری شدن در بیمارستان را در میان بیماران مبتلا به بیماری قلبی ...
گروه علمی:همه غذاهای تند را دوست ندارند.این امر به طور حتم عمدتاً به فرهنگ غذایی محل زندگی تان بستگی دارد. مثلاً بسیاری از مردم دنیا در کشوری بزرگ شده اند که فلفل تند یکی از اجزای جدایی ناپذیر فرهنگ غذایی آن است. با این حال، حتی برخی از آن ها هم به طور مرتب غذای تند مصرف نمی کنند.
در مقابل، افرادی ...
گروه علمی:تیروئید با تنظیم تولید هورمون تیروئید این کارها را انجام می دهد اما ترشح زیاد این هورمون موجب پرکاری و ترشح کم آن باعث کم کاری تیروئید می شود. در حالت کم کاری تیروئید فرد از نوسانات وزن، خستگی، افسردگی و … رنج می برد.به گزارش عصر ایران،در این مطلب سلامت به معرفی 5 نمونه از ...
گروه علمی: ناسا تخمین می زند که ۹۹٪ از افرادی که در ایالات متحده زندگی می کنند، ماه آینده قادر خواهند بود خورشیدگرفتگی کامل یا جزئی را ببینند. بهترین چیزی که نصیب اروپاییها میشود دیدن یک خورشیدگرفتگی جزئی در نزدیکی افق هنگام غروب است.به گزارش یورونیوز، در اینجا به دلایلی اشاره میکنیم ...
گروه علمی: تمرکز بر کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مختلف در هر سنی مهم است، اما نکاتی وجود دارد که به ما میگوید چرا ۵۰ سالگی، سن مهمی برای اتخاذ عادات غذایی سالم است. به طور کلی، افزایش سن، یک ریسک فاکتور برای انواع بیماریها محسوب میشود. به عنوان مثال، احتمال حملات قلبی برای مردان ...
گروه علمی:نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد شاخههای گیاه بامبو سرشار از پروتئین بالا و از این منظر شبیه به شیر گاو است. این یافتهها میتواند به پیشگیری از بیماریهایی مانند چاقی، دیابت و سرطان کمک کند.در حالی که تقریباً ۶۸ درصد از جمعیت کره زمین به لاکتوز حساسیت دارند، صنایع ...
گروه علمی: توصیه میشود مردان پس از ۴۰ سالگی، از مصرف غذاهای غنی از کربوهیدرات تصفیهشده، نمک و مواد افزودنی پرهیز کنند یا مصرف آن را به حداقل برسانند؛ چرا که برخی از این خوارکیها سلامت مردان را به طور جدی تهدید میکند:
۱) سیبزمینی سرخشده
غداهای سرخکردنی، مانند ...
گروه علمی: واضح است که رژیم غذایی تأثیر چشمگیری بر سلامت ما دارد. معمولاً همه ما میدانیم که کدام خوراکیها سالم و مفید هستند، اما شاید به خوبی ندانیم که کدام خوراکیها را به منظور ارتقای سلامت لازم است هر روز مصرف کنیم. سبزیجات و گیاهان منابع غنی از ویتامینها، مواد معدنی،...
گروه علمی:خطر زوال عقل مرتبط با ویتامینی است که معمولا در مواد غذایی محبوب صبحانه یافت میشود.به گزارش خبرآنلاین ، محققان ادعا کردند که مصرف بیش از حد یا کم ویتامین B یک میتواند باعث زوال شناختی شود و بر اساس نتایج تحقیقات جدید، مصرف غلات میت واند خطر ابتلا به زوال عقل را در افراد افزایش ...
گروه علمی:چای سبز یکی از سالمترین نوشیدنیهای سرشار از آنتیاکسیدانها و مواد مغذی است که در صورت مصرف منظم فواید زیادی به بدن میرساند.
به گزارش همشهری آنلاین، این نوشیدنی که به عنوان مکمل چربی سوز نیز شناخته می شود، به کاهش چربی بدن و تسریع متابولیسم (سوخت و ساز) کمک می ...
گروه علمی:خطر زوال عقل مرتبط با ویتامینی است که معمولا در مواد غذایی محبوب صبحانه یافت میشود.به گزارش خبرآنلاین ، محققان ادعا کردند که مصرف بیش از حد یا کم ویتامین B یک میتواند باعث زوال شناختی شود و بر اساس نتایج تحقیقات جدید، مصرف غلات میت واند خطر ابتلا به زوال عقل را در افراد افزایش ...