کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مجلسي‌ها سخت مراقب پوست موز باشند

23 مرداد 1392 ساعت 8:11

گروه سياسي: با شروع بررسی رای اعتماد به وزرا، پروژه یک جریان تندروی رسانه‌ای در انداختن پوست موز زیر پای مجلس به هوای شاخ به شاخ شدن بر سر تعدادی از وزرای پیشنهادی، از سوی تعدادی از نمایندگان تندرو پیگیری شد.


علی اصغر شفیعیان


در حالی که مردم با خلق یک حماسه‌ي سیاسی به تدبیر رای داده اند، و به تدبیر همه‌ي دستگاه‌ها امیدوارند، در حرکتی سوال برانگیز طی روزهای گذشته، برخی رسانه‌ها در تلاشند تا گزینه‌های معرفی شده از سوی رئیس جمهور به مجلس را در چشم مجلسی‌ها فاقد صلاحیت جلوه داده و کام ملت را تلخ کنند. در این بین علی رغم رابطه خوب و تشویق‌های روز تحلیف نمایندگان در مابین سخنان اعتدالی رئیس جمهور، اما تشویش‌های این روزهای جریان رسانه‌ای رادیکال و انتشار روزانه صدها خبر غیر واقع و اتهام پراکنی‌های غیر مستند آنها، متاسفانه مانند پوست موزی در زیر پای مجلسی‌ها در حال جواب دادن است و دیروز در نطق تعدادی از آنان خود را نشان داد.

در روزهای اخیر قاطبه‌ نمايندگان با ابراز خشنودي از کلیت کابینه ارایه شده و روند بررسی‌های تخصصی غیر سیاسی، به رای اعتماد مجلس به اكثريت گزينه‌های پيشنهادی دكتر روحانی خوشبین بوده اند. با این وجود در صورتی که گزینه‌هایی که مورد اتهام تندروها با پروپاگاندای این جریان رسانه‌ای، با دلایلی واهی و اتهاماتی اثبات نشده و کلی مانند رابطه با کاندیدای انتخابات 88 بخواهند از دادن رای اعتماد اجتناب کنند، مردم به عنوان ناظرینی امیدوار به مشی اعتدالی، خواهند پرسید که چرا به جای معیارهای کارشناسی و بررسی عملکرد وزرای پیشنهادی در حوزه‌های تخصصی، به مسایل سیاسی پرداخته شده است؟

در حالی ایرادهای مطرح شده از سوی جریان اختلاف انگیز به مسایل سال 88 بر می‌گردد، که هیچ کدام از گزینه‌های وزارت در محکمه‌ای پرونده‌‌ای ندارند که محکوم شده باشد، لذا جرمی ثابت نشده و فراتر از اتهام همکاری در ستاد رسمی و قانونی کاندیداهای یک انتخابات قانونی، هیچ دلیل محکمه پسندی موجود نیست وگرنه تاکنون به آن رسیدگی می‌شد. از طرف دیگر باید از تندروها پرسید که چطور در سال‌های اخیر که به گفته علی مطهری، نماینده‌ اصولگرای مجلس، سخنان رئیس جمهور وقت یکی از اسباب تحریک بود از سوی این رسانه‌ها رسیدگی نشد؟

چطور درباره پرونده‌ اتهامات اقتصادی بالاترین مقامات دولت گذشته که مجلس اصولگرا هم بارها به آن اعتراض کرد پرداخته نشد و تا روز آخر از سوی تندروها مورد حمایت بود؟ چطور متهم ویژه‌ی پرونده‌ جنایت کهریزک که مجلسی‌های اصولگرا آنقدر به آن اعتراض کردند، تا پایان در هیات دولت عضویت داشت و این جریانات تندرو رسانه‌های آنها با سکوت از آن عبور کردند و اینچنین خود را به آب و آتش نزدند؟

در سال‌هاي پس از انتخابات 88، نقش جریانات تندرو در گسترش فاصله بین جناحین سیاسی برجسته بود؛ و البته به خاطر اینکه این رسانه‌ها خود را به اصولگرایان منتسب می‌کنند، هزینه‌ی این اقدامات به پای جریانات اصولگرا نوشته می‌شده است تا آنجا که به عنوان مثال وقتی سال گذشته شخصیتی مانند حبیب ا... عسگراولادی موضعی برای «تعدیل فضای سیاسی» گرفته بود آنچنان به وی تاختند که انگار برای وی نیز حق انتخابی غیر از مشی «غیر اعتدالی» قایل نیستند.

با توجه به تجربه گذشته، اقدامات اینچنینی تندروها، تنها به خراب کردن رابطه‌ مجلس اصولگرا و دولت جدید اعتدال و تلخ شدن کام مردم خواهد انجامید، و در حالی که دکتر روحانی کابینه‌ای میانه رو و کارشناسی معرفی کرده که حتی در میان آنها برخی مخالفان وی در انتخابات اخیر هم قرار دارند، بهتر است که مجلس نیز با بی توجهی به جریانات تندرو، گربه را دم حجله کشته و مانع از پیشروی تندروها در این مرحله بشود تا دولت و مجلس در مرحله پس از حماسه سیاسی، به فکر حماسه اقتصادی باشند.


کد مطلب: 14588

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/article/14588/مجلسي-ها-سخت-مراقب-پوست-موز-باشند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir