رب گیری انار در آیین سنتی «ناردُنگ»
20 آبان 1399 ساعت 11:00
گروه عکس: اواخر آبان ماه هر سال و بر اساس سنت دیرینه ناردنگ، زنان بختیاری در روستای دورک اناری، دیگهای رب انار پزی خود را بار میگذارند. فرایند رب گیری، شامل دانه کردن انار، آب گیری دانههای انار و پخت آب انار و رب گیری است. زنان دورکی با استفاده از چاشنیهای گیاهی محلی، عطر و طعم خاصی به رب انار میدهند. روستای دورک اناری با دارا بودن ۱۲۰ هکتار باغ انار، مهمترین مرکز تولید انار در استان چهارمحال و بختیاری به شمار میرود. حدود ۸۰ درصد از خانوادههای روستای ۲ هزار نفری، از طریق باغات انار امرار معاش میکنند.
کد مطلب: 240260