ساعت کاری نانواییها در ماه رمضان
ایسنا , 19 خرداد 1395 ساعت 10:06
گروه اقتصادی: ساعت کاری پخت نان در نانواییهای سنتی تهران اعلام شد.
قاسم زراعتکار رییس اتحادیه نانوایان سنتی در ارتباط با ساعت کاری نانواییها در ماه مبارک رمضان گفت: ساعت کاری نانواییها در تهران از ۱۴:۳۰ آغاز می شود تا بعد از افطار ادامه دارد. نانواییها باید تا آخرین مشتری پس از افطار به مردم سرویسدهی کند. وی ادامه داد: برخی نانواییها نیز از صبح تا ظهر به مردم سرویس میدهند و پخت نان خواهند داشت. اما تصمیم بر این شده که نانواییها به طور کلی از ساعت ۱۴:۳۰ آغاز به کار کنند و تا آخرین مشتری مراجعهکننده پس از افطار پخت نان داشته باشند.رییس اتحادیه نانوایان سنتی با اشاره به اینکه مردم میتوانند از طریق اتحادیه، موارد شکایتی را مطرح کنند، ادامه داد: ۷۷۵۰۳۳۱۳ با داخلی ۱۲۰ شماره تماس اتحادیه به منظور دریافت شکایات مردمی است.زراعتکار با اشاره به اینکه ساعت کاری لحاظ شده مربوط به نانوایی لواش، تافتون، سنگک و بربری است، گفت: قیمتها نیز در این ماه افزایش نیافته و هر زمان که ابلاغیه از طریق مسئولان ذیربط در مورد افزایش قیمتها ارجاع شود این موضوع مدنظر قرار میگیرد.
کد مطلب: 108985