گروه سياسي: آذر منصوری از فعالان سياسي در خصوص حرکت دختران خیابان انقلاب در چند توئیت نوشت:
۱. پهلوی اول فکر میکرد با #کشف_حجاب_اجباری میتواند جامعه ایران را متمدن و #مدرن کند، بعد از انقلاب هم تصور شد با #پوشش_اجباری میتوان جامعه ایران را #اسلامی کرد.
۲. واقعیتی که به آن در هیچیک از این دو دوره توجه نشد خواست خود زنان ایران بود. زن در هر دو رویکرد موجودی شد که دیگران میتوانند برای شخصیترین امور او که پوشش است تصمیم بگیرند.
۳. صدا اوسیما و تابلوهای شهرها و میادین و...در این چهل سال پر شد از فواید حجاب و لزوم پوشش زنان تا مردان جامعه حفظ شوند وتصور می شد با گشت ارشاد، می شود پوشش زنان را کنترل کرد.اما به روش های مختلف در برابر این روش ها، مقاومت می شود و فقط شکل مقاومت ها هم تغییر می کند.
۴. زنان اعتراض شان را به این رویکردهای قهری، با همین پوشش شان نشان می دهند.از مقاومت در برابر پوشش موی سر گرفته تا چکمه و ساپورت و در نهایت هم روسری هایی که تبدیل به پرچم در دستان دختران انقلاب می شود.تنها سؤالی که مطرح نمی شود دلایل این مقاومت ها در برابر اجبار به امر پوشش است.
۵.به نظرم ربط این اعتراض مدنی که اشکال ونمادهای مختلف پیدا و پنهان دارد به بیرون ازمرزها فقط و فقط پاک کردن صورت مسئله و فرار از پرسش مقدری است که پاسخی به آن داده نمی شود.کلید واژه این پاسخ را باید در تبعیض هایی دانست که زن را در رده شهروندان درجه دوم قرار می دهد.
۶.پس از۴۰سال بدون سرپوش گذاشتن بر واقعیت هاباید صدای این اعتراض را شنید. هرنوع برخورد قهری بااین اعتراض مدنی بی شک پاک کردن صورت مسئله و انکار مطالبات امروز نیمی از جمعیت کشور است. پوشش نگارنده این سطور اختیاری است و مقدمه نگاه واقع بینانه به پوشش زنان نیز باید توجهبه حق انتخاب او باشد.