به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۱۳:۳۰
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۴/۰۹ ساعت ۱۰:۳۸
کد مطلب : ۱۵۳۳۳۶
مینا سیاحی‌فر، عضو شورای مینو‌شهر آخرین وضعیت آب را تشریح کرد

نیاز خانواده با آب‌معدنی برطرف نمی‌شود

نیاز خانواده با  آب‌معدنی برطرف نمی‌شود
گروه جامعه-رسانه ها: كيفيت آب شرب شهرهاي آبادان، خرمشهر و مينو‌شهر (جزيره مينو) در سه هفته اخير به‌شدت كاهش يافته و آب شرب بسيار شور شده است. شوري آب با انتقادهاي مردمي در اين سه شهر هم روبه رو بوده است.بيش از همه آباداني‌ها بوده‌اند كه در اين باره گلايه‌هاي‌شان را در شبكه‌هاي اجتماعي و فضاي عمومي مطرح كرده‌اند.جزيره مينو يا همان مينوشهر، شهر كوچكي است كه از نظر جغرافيايي ميان آبادان و خرمشهر واقع شده است.جمعيت اين شهر بالغ بر دوازده هزار نفر است و كشاورزي و مشاغل خرد مهم‌ترين محل كسب درآمد مردم جزيره است.بالا رفتن ميزان شوري، تغيير رنگ و بوي بد آب مردم اين شهر را هم آزار داده و موجب شده تا آنها براي نيازهاي غيرشرب هم نتوانند از آب لوله كشي استفاده كنند. «مينا سياحي‌فر»، عضو شوراي شهر جزيره در گفت‌وگو با «اعتماد» اقدامات انجام شده براي كنترل بحران پيش آمده را تشريح كرد و در عين حال از مسوولان ارشد تقاضا كرد طرح اتصال خط انتقال آب غدير دو به شبكه آب رساني را هر‌چه سريع‌تر به سرانجام برسانند.در ادامه این گفتگو را می خوانید: 

وضعيت فعلي آب شرب مينو‌شهر چگونه است؟
خيلي ناجور است. هم گل‌آلود است و هم خيلي شور. براي هيچ كاري مناسب نيست. مردم در بحران خيلي بدي به سر مي‌برند. البته دستگاه‌هاي اجرايي براي خدمات رساني به مردم چهار ايستگاه توزيع آب را راه‌اندازي كرده‌اند كه حدود يك هفته است آب را به صورت رايگان در اختيار مردم قرار مي‌دهند اما خب اين ايستگاه‌ها جوابگوي نياز نبوده است. مردم از جاهاي ديگر هم آب مورد نيازشان را تامين مي‌كنند.

به جز اين چهار ايستگاه از شيوه ديگري براي توزيع آب در ميان مناطق بحراني استفاده نشده است؟
امكانات اداره‌هاي شهر محدود است اما همه امكانات بسيج شده است. الان در برخي مناطق باكس‌هاي آب معدني هم بين مردم توزيع مي‌شود ولي با توجه به گرماي هوا مصرف آب به گونه‌اي است كه نمي‌شود انتظار داشت يك خانواده نيازش با دو باكس آب معدني برطرف شود. البته مشكل آب جزيره مربوط به امروز و ديروز نيست. ما سال‌هاي سال است كه با كيفيت پايين آب گذران زندگي كرده‌ايم ولي خب الان ديگر آب هم شور شده، هم پر از گل و لاي و بد بو كه حتي براي شستن لباس‌ها هم مناسب نيست. راه‌حل اصلي اتصال خط غدير دو به شبكه آب است كه منتظريم طبق قول مسوولان تا ١٥ تيرماه به نتيجه برسد.

به جز كيفيت آب، گويا در مينو شهر شبكه توزيع آب هم فرسوده است، از آن طرف شبكه فاضلاب هم كه وجود ندارد و اين مسائل مشكلات را پيچيده كرده. يكي از مسوولان سازمان منطقه آزاد اروند اواخر سال گذشته از اختصاص بودجه براي اجراي فاضلاب و اصلاح شبكه توزيع آب خبر داده بود. آيا در مينو شهر كاري شده است؟
تا جايي كه من اطلاع دارم شهردار مينوشهر با مسوولان منطقه آزاد اروند جلسه داشته‌اند كه شبكه فاضلاب اجرا شود كه اميدواريم به نتيجه برسد.

شما دو دوره است كه عضو شوراي شهر هستيد. آيا شورا در اين مدت به اندازه كافي پيگير رفع مشكل آب بوده كه از بحران پيشگيري شود؟
مردم مينو شهر از نظر بنيه اقتصادي مشكلات زيادي دارند، از جمله بيكاري و شورا با مسائل مختلفي روبه‌رو است اما پيگير مساله آب هم بوده است. قبل از اين يكي از مشكلات اصلي شبكه آب‌رساني به قطعي مكرر آب مربوط بود كه الحمدلله از سال گذشته اين مشكل حل شد. قبلا يكي از لوله‌هاي اصلي آب‌رساني به دليل پوسيدگي هدر رفت آب داشت و موجب قطعي هم مي‌شد كه با رايزني‌هاي شوراي شهر، شهرداري و همكاري آب و فاضلاب و تامين مالي از طرف منطقه آزاد اروند آن مشكل رفع شد.
برچسب ها: کمبود آب