وی از آغاز برداشت زعفران از 20 مهر ماه خبر داد و گفت: با وجود آنکه زعفران کالایی نیست که مدت زمان آن نا محدود باشد،بنابراین تا دو ماه آینده مابقی زعفران های موجود در انبارها باید جذب بازار شود.به گفته حسینی برخی افراد سودجو پس از گذشت چند ماه از نگهداری زعفران در انبارها قصد عرضه کالا در بازار را دارند تا بتوانند سودهای هنگفتی را به جیب بزنند و این درحالی است که علی رغم تصور نادرست این افراد، مدت زمان مصرف زعفران محدود است و نگه داری طولانی مدت آن در انبارها منجر به از دست دادن کیفیت و عطر خاص این محصول می شود.این مقام مسئول نرخ فروش هر کیلو زعفران توسط کشاورزان را 5 تا 5 میلیون و 300 هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به آنکه میزان قابل توجهی زعفران در اختیار سازمان تعاون روستایی و افراد فرصت طلب است؛بنابراین این دلالان با عرضه محصول به قیمت 8 تا 9 میلیون تومان قصد دارند که بازار را متشج کنند.وی بازار زعفران در روزهای آتی را پیش بینی کرد و گفت: هم اکنون خریداران خارجی در حد مصرف خود خریداری می کنند چرا که تا عرضه نو به بازار تنها دو ماه زمان باقی است که با این وجود پیش بینی می شود صادرات تا فصل برداشت با روند کاهشی روبرو شود.
حسینی ادامه داد: با توجه به آنکه نگه داری زعفران در انبارها منجر به کاهش کیفیت محصول می شود،بنابراین به افراد توصیه می شود که به قصد فروش زعفران با نرخ های دلخواه از نگه داری زعفران در انبار اجتناب کنند.عضو شورای ملی زعفران درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران بیان کرد:صادرات زعفران از ابتدای سال از نظر حجمی افزایش و ارزشی کاهش داشته است چرا که خریداران خارجی با رصد کردن بازارهای داخلی و برابری نرخ ارز و ریال به طور دائم قیمت ها را در بازار کاهش می دادند،ضمن آنکه ارزش واقعی پول حاصل از صادرات کمتر از میزان نرخ اعلامی آمار مربوط به گمرکاست.وی در پایان تصریح کرد: بنابر آمار صادراتی گمرک، نرخ هر کیلو زعفران 1400 دلار است در حالیکه در برخی مواقع نرخ واقعی فروش کمتر از هزار دلار بوده است.