به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۱۵:۱۰
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۰۱ ساعت ۱۲:۴۴
کد مطلب : ۱۶۵۳۳۰

ماجراي بومیان جزیره‌ای دورافتاده در خلیج بنگال

گروه بين‌الملل: بومیان جزیره‌ای دورافتاده در خلیج بنگال، یک جهان‌گرد آمریکایی را هنگام پا گذاشتن بر خاک جزیره کشتند.
ماجراي بومیان جزیره‌ای دورافتاده در خلیج بنگال
بومیان جزیره سانتینل مردمانی شکارچی-گردآورنده هستند که در جزیره‌ای دورافتاده در اقیانوس هند زندگی می‌کنند. این جزیره بخشی از جزایر آندامان و نیکوبار در خلیج بنگال قرار دارد و بخشی از کشور هند محسوب می‌شوند. این قبیله منزوی دور از زندگی مدرن و همانند انسان‌های اولیه زندگی می‌کنند و گفته می‌شود آنها برای هزاران سال است که در این جزیره نسل به نسل زندگی خود را می‌گذرانند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه جان چائو، جوان ۲۷ آمریکایی توانست ماهیگیران هندی را راضی کند تا او را به نزدیکی جزیره برسانند. ماهیگیران به پلیس هند گفتند که تا پای جوان آمریکایی به خاک جزیره رسید، بومیان سانتینل با پرتاب نیزه و تیر کمانگیر از او استقبال کردند. ماهیگیران می‌گویند، جان چائو با وجود شلیک تیر و کمان به سمت او به راه رفتن ادامه داد و در نهایت بومیان طنابی را دور گردن او انداختند و بر روی زمین کشاندند. برخی منابع هند می‌گویند این جوان آمریکایی یک مبلغ مذهبی بوده و انجیل در دست به جزیره رفته است.

ماهیگیران صبح روز بعد به سمت جزیره رفتند و جسد جوان آمریکایی را از دور بر روی ساحل دیدند. از سوی دیگر، خبرگزاری آسوشیتدپرس روایت دیگری از آخرین سفر جان چائو تعریف می‌کند. بر اساس گزارش این خبرگزاری جوان آمریکایی از یک قایق نزدیک به جزیره تن به آب می‌زند و به سمت آن شنا می‌کند. سپس شروع به صحبت کردن و تلاش برای برقرار کردن ارتباط می‌کند که بومیان خشمگین شده و به سمت او نیزه و تیر کمان پرت می‌کنند که یکی از این تیرها به کتاب در دستش یعنی انجیل فرو می‌رود. جان چائو سپس به سمت قایقی که منتظر اوست شنا می‌کند. شب را در قایق می‌گذراند، شرحی از اتفاقات را در دفتر خاطراتش می‌نویسد و روز بعد به جزیره بازمی‌گردد. کسی نمی‌داند از زمان بازگشت دوباره دقیقا چه اتفاقی برای جان چائو می‌افتد. ماهیگیران به پلیس گفته‌اند آن‌ها روز بعد به نزدیکی جزیره رفتند و دیدند که یک بومی در حال دفن جسد جوان آمریکایی است.

پلیس هند در حال بررسی شواهد است و ۷ ماهیگیر را تا به حال دستگیر کرده است. طبق قوانین دولت هند ورود به این جزیره ممنوع است اما ظاهرا از پنج ماه پیش قوانین تغییر کرده و گردشگران به صورت محدود می‌توانند به این جزیره سفر کنند. بسیاری از سازمان های مردم نهاد مخالف این تغییرات هستند و معتقدند مردم بومی منزوی باید به حال خود رها شوند و به زندگی خود در آرامش ادامه دهند.
مقامات پلیس با گروهی از انسان‌شناسان در حال همکاری هستند تا به جزیره وارد شوند و جسد جوان آمریکایی را با خود بیاورند. یک سازمان مردم نهاد که هدف آن حفاظت از قبایل منزوی است در یک بیانیه‌ با محکوم کردن این اتفاق اعلام کرده است که سفر این جوان آمریکایی می‌تواند جان مردم این قبیله را به خطر انداخته باشد. در این بیانیه آمده است: «بدن این جوان آمریکایی حامل باکتری و ویروس‌هایی است که مردم قبیله سانتینل در برابر آن آسیب‌پذیر هستند چرا که به علت منزوی بودن، بدنشان به این نوع باکتری‌ها آشنا نیست. بنابراین جان تمام مردم این قبیله می‌تواند در خطر باشد و همه از بین بروند.»
مرجع : يورونيوز