رنگآمیزی نارنگی برای عرضه نوبرانه!
ایسنا , 2 مهر 1392 ساعت 11:02
گروه اقتصادی: مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران گفت: باغداران حدود یک ماه قبل از تغییر رنگ میوهها و در صورتی که قند میوه کامل و طعم آن بازار پسند باشد بخشی از محصول را برداشت میکنند و با عملیات سبززدایی با گاز اتیلن میوه را به رنگ میآورند که البته این اقدام ارزش غذایی میوه مرکبات را تغییر نمیدهد.
محمدتقی شکوهی اظهار کرد: عملیات سبز زدایی با گاز اتیلن، صرفا با تجزیه رنگدانههای سبز کلروفیل در پوست میوه، رنگ آن را به نارنجی یا زرد تغییر میدهد و طعم، مزه، اسید، قند و ویتامین ث و در مجموع ارزش غذایی میوه مرکبات را تغییر نمیدهد. وی به حجم بالای تولید مرکبات در استان مازندران اشاره کرد و افزود: پیشبینی میشود امسال دو میلیون و 200 هزار تن مرکبات از باغات این استان برداشت شود. شکوهی با تاکید بر برداشت نارنگی بعد از حدود 10 درصد تغییر رنگ و برداشت پرتقال پس از 90 درصد تغییر رنگ میوه اظهارکرد: نگهداری میوه در انبار با رعایت اصول صحیح انبارداری و عرضه تدریجی به بازار تا ایام نوروز و حتی بعد از آن ضروری است. مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران به باغداران توصیه کرد از آغاز مهر ماه برای نارنگیهای اونشو و از اوایل آبان ماه برای پرتقال تامسون برنامهریزی دقیق جهت بازاریابی اعمال کنند.
کد مطلب: 16797