مسابقاتی که برای نخستین بار با حضور ۲۴ تیم به جای ۱۶ تیم برگزار میشود. امارات که بعد از ۲۳ سال بار دیگر میزبانی این رقابتها را بر عهده گرفته است، امیدوار است با نسل طلایی بازیکنانش به موفقیتی چشمگیر در این تورنمنت دست یابد.
تیم ملی ایران که برای پایان دادن به حسرت ۴۳ ساله پا به این مسابقات میگذارد در گروه ۴ با تیمهای عراق، یمن و ویتنام باید رقابت کند. اما در این دوره ۴ تیم از میان تیمهای سوم هم شانس صعود به مرحله بعد را خواهند داشت. در مجموع ۱۶ دورهای که از برگزاری تورنمنت ملی آسیایی میگذرد ژاپن با کسب ۴ عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیم قاره کهن به شمار میرود.
عربستان سعودی با ۳ عنوان قهرمانی و ۳ نایب قهرمانی دومین تیم پرافتخار قاره آسیا به شمار میرود. آنها آخرین بار در سال ۱۹۶ قهرمان و و آخرین بار در سال ۲۰۰۷ نایب قهرمان شدند. ایران دیگر کشوری است که توانسته ۳ قهرمانی کسب کند. هرچند که آخرین قهرمانی سفیدپوشان به پیش از انقلاب اسلامی و سال ۱۹۷۶ باز میگردد. ایران همچنین ۴ بار به عنوان سومی و یک بار هم مقام چهارم در این رقابتها دست یافته است.
کره جنوبی چهارمین تیم پرافتخار آسیا است. آنها دو بار قهرمان این تورنمنت شدهاند و از آخرین قهرمانی آنها ۵۹ سال میگذرد. اما برعکس قهرمانی، از آخرین فینالی که سرخپوشان کره آنرا تجربه کردند تنها ۴ سال میگذرد، چرا آنها در جام ملتهای آسیا سال ۲۰۱۵ استرالیا موفق شدند به فینال راه پیدا کنند و در نهایت به کانگوروهای میزبان بازی را واگذار کردند. در این مسابقات ۲۴ تیم هر یک متشکل از ۲۳ بازیکن در شش گروه از ۱۵ دی ماه تا ۱۲ بهمن مسابقات خود را برگزار میکنند. این بازیها در چهار شهر ابوظبی، دوبی، العین و شارجه و در ۸ ورزشگاه برگزار میشود. ورزشگاهها عبارتند از:
- استادیوم زاید ابوظبی (Zayed Sports City Stadium)
استادیوم محمد بن زاید ابوظبی (Mohammed bin Zayed Stadium)
استادیوم آل نهیان ابوظبی (Al Nahyan Stadium)
استادیوم مکتوم بن راشد آل مکتوم دوبی (Maktoum bin Rashid Al Maktoum Stadium)
استادیوم آل مکتوم دوبی (Al-Maktoum Stadium)
استادیوم هزاع بن زاید العین (Hazza bin Zayed Stadium)
استادیوم خلیفه بن زاید العین (Khalifa bin Zayed Stadium)
استادیوم شارجه (Sharjah Stadium)