آنان که حافظه قوی میخواهند، بخوانند
8 مهر 1392 ساعت 0:43
گروه علمی و فناوری: ترکیب عسل و زنجبیل و خوردن آن رطوبت میان سلول ها و بافت های مغزی را از بین می برد.
مینا محمدپور، فوق تخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه (هر صبح) ناشتا 21 دانه کشمش سیاه موجب افزایش قدرت حافظه می شود. وی افزود: مویز حاوی مقدار زیادی املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، منیزیم، هیدرات کربن و پروتئین است. این متخصص با اشاره به اینکه مویز، فسفر و کلسیم سلول های مغز را تغذیه می کند اظهار داشت: علاوه بر خاصیت مذکور موجب تثبیت عناصر مورد نیاز بافت ها، نسوج و سلول های حافظه در مغز میشود. محمدپور خاطرنشان کرد: همچنین مصرف روزانه 3 تکه زنجبیل پرورده در عسل و آغشته به خردل همراه با غذا فراموشی را کاهش و تقویت قدرت حافظه میشود. گفتنی است، مصرف بیش از حد غذاهای سرد، یکی از عوامل فراموشی و نسیان است.
کد مطلب: 17149