مایك پمپئو در این مصاحبه با اشاره به افزایش تنشها میان ایران و آمریکا گفت: در جریان برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) ما شاهد افزایش قابلیتهای موشکی ایران بودیم. ما قابلیت آنها را در توانایی حوثیها در یمن دیدیم. همه اینها به این دلیل بود که دولت قبلی (اوباما) در برابر ایران کوتاه آمد؛ ما در حال اعمال فشار برای به عقب برگرداندن ایرانیها هستیم و در نتیجه این اعمال فشار، تنشها افزایش مییابند. وزیر خارجه آمریکا افزود: میدانیم که از حاکمیت ایران چه میخواهیم، کاملا بر دستیابی به آنچه میخواهیم، تمرکز داریم و تلاش میکنیم که این کار را به شیوهای انجام دهیم تا مطمئن باشیم که هر دیپلمات، سرباز، ملوان و هر فردی در نیروی دریایی و هوایی (آمریکا) خدمت میکند در امنیت است.
پمپئو در بخشی دیگر از این مصاحبه در انتقاد از جان کری، وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت: «اینکه وزرای خارجه پیشین به اقداماتی ادامه دهند که زمانی که وزیر بودند به آنها میپرداختند، موضوعی تاریخی و کاملا غیرسازنده است. من متوجه هستم که آنها نظر متفاوتی با ما دارند و در این مورد حق دارند، اما مذاکره با سران جهانی و پیشنهاد دادن به آنها مبنی بر اینکه منتظر ماندن برای پایان دولت کنونی، بهترین اقدام است، کاری بیسابقه است و کاملا با آنچه دولتهای قبلی انجام دادهاند، تفاوت دارد. آنها باید سیاست خارجی را به ما واگذار کنند و بعد تمامی تلاش خود را در جهت سیاستهایی به کار بگیرند که در برابر ایران داشتند و به کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، اجازه داد که در تهدید هستهای خود پیشروی داشته باشد و ما را در سراسر جهان تحقیر کرد. اگر اینها سیاستهایی هستند که این افراد میخواهند، باید در صندوق رای برایشان مبارزه کنند.»
در همین حال، به گزارش رویترز، روسای سه کمیته مجلس نمایندگان ایالات متحده در نامه مشترکی به مایک پومپئو وزیر خارجه آمریکا خواستار توضیحات وی درباره احتمال سیاسیکاری در گزارش کنترل تسلیحاتی و ارزیابی آن از تهدیدهای ایران شدند. این نامه توسط «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعاتی، «الیوت انگل» رئیس کمیته روابط خارجی و «آدام اسمیت» رئیس کمیته نیروهای مسلح خطاب به پمپئو نوشته شده است. در این نامه از پمپئو خواسته شده است توضیحات و مستندات خود در این زمینه را تا هفت روز دیگر ارائه کند. این نامه به گزارش ماه گذشته رویترز اشاره دارد که در آن نوشته بود بین شماری از مقامهای دولت ترامپ، بر سر برآورد تسلیحاتی تازه در مورد ایران، «اختلافاتی» وجود داشته و در عین حال نگرانیهایی از «سیاسیکاری» در ارائه مدارک شکل گرفتهاست.