گروه سياسي: روزنامه كيهان كه خبر و تيتر روز گذشتهاش توسط نمايندگان مجلس، سخنگوي وزارت خارجه و حتي شخصي كه از او نقل قول شده بود (وزير خارجه) تكذيب شده بود به شيوه هميشگي خود باز هم بر اصرار ورزيدن به موضوعات غيرواقع ادامه داد و امروز مدعي شد كه خبر ديروزش (كه توسط منابع اصلي خبر تكذيب شده بود)، توسط برخي نمايندگان مجلس، تاييد شده است!
صفحه اول امروز كيهانو تيتر ديروزشو
اينجا هم اظهارات آقاي ظريف يعني همان فردي كه روزنامه آقاي حسين شريعتمداري به نقل از او چنين اظهارات كذبي نقل شده را بخوانيد! حال خود قضاوت كنيد در مملكتي كه قرار بود اخلاق ديني و ارزشهاي انساني حاكم شود به كجا رسيدهايم كه به خاطر قدرت و سياست، اصول اوليه اخلاقيات را زير پا له كرده و بر اين كار خويش افتخار هم ميورزيم!
در كشوري كه تيترهاي اصلي صفحه نخست روزنامههاي رسمي (آن هم منتسب به نظام) عمدا و احتمالا مصلحتا! «دروغ» و «كذبند» اما عاملان اين ماجرا، همانگونه كه در مورد ساير خبرهاي بيپايه به جامعه خلاف واقع گفتند، و كسي نازكتر از گل هم به آنان نگفت (ماجراهايي چون جرج سوروس و خاتمي، كمكهاي چند ميلياردي اسراييل به اصلاحطلبان داخلي و ...) همچنان بر اجراي فرمايش! گوبلز (وزير تبليغات دولت هيتلر)* به رسانههاي آن زمان آلمان، كه دروغ بگوييد و آنقدر بزرگ بگوييد و تكرارش كنيد كه جامعه باورش بيايد، عمل ميكنند!
ميماند اين نكته كه چرا در رسانههاي كشور و از جمله در همين روزنامه و همچنين در تريبونهاي رسمي توسط سخنرانان ديني و سياسي همواره اين گلايه و نقد وجود دارد كه چرا مملكت را فريب و دروغ فرا گرفته، وقتي تريبونهاي رسمي و روزنامههاي منتسب به نطام به راحتي پروژه دروغ را به ارزش! مبدل نمودهاند و صقر تا 100 اخلاق را براي قدرت و سياست ذبح كردهاند از جامعهاي كه اين روش را ميبينند چه انتظاري داريد؟ اينجاست كه خيلي ساده ميتوان گفت: خود كرده را تدبير نيست!
* پاول یوزف گوبلز (به آلمانی: Paul Joseph Goebbels) (۲۹ اکتبر ۱۸۹۷ - اول مه ۱۹۴۵) سیاستمدار ناسیونال سوسیالیست آلمانی که از ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ وزیر رایش برای تبلیغات و روشنگری مردم بود. او از نزدیکترین دوستان و همکاران آدولف هیتلر بود و شهرت او تا حد زیادی ناشی از خطابههای پرشور و تبحرش در سخنوری و همچنين شيوه «دروغ بزرگ» بود.
گوبلز پیش از ورود به حکومت آلمان به روزنامهنگاری، کار در بانک و کارگزاری بازار بورس اشتغال داشت. او در ۱۹۲۴ وارد حزب نازی شد و به ریاست حزب در ایالت برلین منصوب شد. در ۱۹۲۸ در مقام یکی از کلیدیترین اعضای حزب قرار گرفت. وی تحصیلات خود را در زمینههای ادبیات و فلسفه در دانشگاههای بن، هایدلبرگ و فرایبورگ انجام داد و تز دکترای خود را پیرامون فریدریش فون شوتس نویسنده رمانتیک سده ۱۸ نوشت. وظیفهٔ او به عنوان وزیر به دست گرفتن کامل کنترل جامعه در همهٔ بخشهای زندگی اجتماعی بود، چه در سطح عمومی و فرهنگی و چه در سطح خصوصی.
گوبلز توانست در عرض کوتاهترین مدت تمام رسانههای آن روز را یکپارچه کند و تحت کنترل خود درآورد. او به زودی قدرت فیلم را به عنوان یک رسانهٔ مناسب برای پروپاگاندا شناخت و از آن نهایت استفاده را برای تأثیر در افکار عمومی و پخش ایدههای ضدیهودی کرد. شهرت او بیشتر بخاطر وزارت تبلیغات در رایش سوم به مدت ۱۲ سال و ارائهٔ تبلیغات عظیم برای جذب جامعهٔ آلمان به اهداف و ارزشهای هیتلر و حزب نازی است. او از شیوهای موسوم به «دروغ بزرگ» برای پروپاگاندا استفاده میکرد.