به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۹ - ۲۳:۵۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۰۷ ساعت ۱۴:۴۲
کد مطلب : ۱۸۱۲۰۰
مبنی بر انتقال عنصر فساد به مجمع تشخیص

واکنش تند دفتر صادق لاریجانی به ادعای زاكانی

واکنش تند دفتر صادق لاریجانی به ادعای زاكانی
گروه سیاسی: دفتر آیت الله صادق آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس پیشین قوه قضائیه ایران، به خبر منتشرشده در خبرگزاری ایرنا مبنی بر اینکه "فردی که زاکانی عنصر فساد خوانده همراه آملی لاریجانی به مجمع تشخیص رفته است"، واکنش تندی نشان داد و آن را تکذیب کرد.

بیچاره‌کننده دو رئیس قوه قضائيه

علیرضا زاکانی، فعال سیاسی اصولگرا، سه‌شنبه گذشته در مصاحبه‌ای با خبرگزاری فارس از "فرد یا عنصر خاصی" سخن گفته بود که "فساد آشکار دارد" و دو رئیس قوه قضائیه را "بیچاره کرده" و ابراهیم رئیسی، رئیس کنونی قوه قضائیه ایران، او را از دستگاه قضایی کنار گذاشته است. به نظر می‌رسد منظور از دو رئیس قوه قضائیه، محمود هاشمی شاهرودی و صادق آملی لاریجانی، رؤسای پیشین دستگاه قضایی ایران، هستند.
زاکانی سپس در مناظره‌ای با مصطفی تاج‌زاده، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، نام این فرد را اکبر طبری اعلام کرد که در دوران ریاست صادق لاریجانی بر دستگاه قضایی ایران به عنوان معاون اجرایی او فعالیت می‌کرده است.
خبرگزاری ایرنا نیز سه‌شنبه گذشته چهارم تیرماه با انتشار گزارشی در این خصوص از جمله نوشته بود: «اکبر طبری از قوه قضائیه رفته و به ادعای علیرضا زاکانی "فساد او بر همه آشکار" است، اما همچنان در نهادهای مهم حاکمیتی فعالیت دارد.» این خبرگزاری دولتی همچنین به نقل از محمدعلی پورمختار، نماینده اصولگرا و عضو کمیسیون حقوقی ـ قضایی مجلس شورای اسلامی، نوشته بود: «بر حسب اطلاع، طبری به همراه آیت‌الله صادق آملی لاریجانی به مجمع تشخیص مصلحت نظام رفته است.»

متن جوابیه دفتر آملی لاریجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام
پیرو درج خبر شماره 83368962 مورخه ٩٨/٤/٤ در خبرگزاری ایرنا مبنی بر اینکه "فردی که زاکانی عنصر فساد خوانده همراه آملی لاریجانی به مجمع تشخیص رفته است"، جوابیه زیر در 6 بند ارسال می‌گردد؛
1 ــ خبر خبرگزاری رسمی دولت "ایرنا"در مورد معاون اجرایی سابق حوزه ریاست و حضور وی در مجمع تشخیص مصلحت نظام به‌همراه آیت الله آملی لاریجانی، کذب محض است و معلوم نیست چرا خبرگزاری رسمی دولت که با بیت‌المال اداره می‌شود و وابسته به دولت است، باید چنین شایعات کذبی را بپراکند.
2 ــ اتهاماتی به معاون اجرایی سابق حوزه ریاست قوه قضاییه زده شده که کذب بودن آن بر همگان آشکار است مثل "فساد آشکار" وی یا اینکه "همگان بر فساد وی آگاهند"، این‌گونه اتهام‌زنی یک‌طرفه و محاکمات رسانه‌ای بدون اینکه متهم بتواند از خود دفاع کند کاری خلاف شرع، خلاف قانون و خلاف اخلاق است.
3 ــ نحوه سخن برخی مدعیان اصول‌گرایی صددرصد برخلاف موازین شرعی و اصول ارزش‌های اخلاقی است. توهین به دو رئیس قوه قضاییه تحت عنوان "این شخص دو رئیس قوه قضاییه را بیچاره کرده است." چه توجیهی دارد؟ وانگهی این سخنان در واقع به‌طور غیرمستقیم دو رئیس قوه قضاییه را متهم می‌سازد. انتشار این‌گونه اتهامات در فضای مجازی واقعاً چه‌مجوزی دارد؟!
4 ــ برخی از اتهامات مطرح درمورد معاون اجرایی حوزه ریاست قبلاً در دادسرا بررسی شده و کذب بودن آن محرز شده بود. رئیس قوه قضاییه پیشین هم خود مستقلاً آنها را بررسی و خلاف بودن آنها برای وی محرز شده بود. مدعیان اگر مدعی وجود اتهاماتی دیگر هستند چرا در طول ده سال آنها را با رئیس قوه قضاییه در میان نگذاشته‌اند؟
5 ــ به‌نظر می‌رسد طرح این اتهامات ابزاری است برای پروژه‌ای بزرگتر در تخریب رئیس پیشین قوه قضاییه. ظاهراً احقاد بدریه و حنینیه چنان غلیان کرده که راهی جز این‌گونه تخریبهای ناجوانمردانه و خلاف شرع و اخلاق ندیده‌اند.
6 ــ خبرگزاری رسمی دولت "ایرنا" اگر دغدغه اطلاع‌رسانی صحیح دارد بهتر است به‌جای انتشار اخبار مجعول، اسناد واقعی و صحیح تخلفات بستگان و نزدیکان رئیس جمهور را منتشر کند اسنادی بسیار متنوع و رنگارنگ(!!) البته و صدالبته این‌گونه افشاگری‌ها را خلاف شرع و خلاف قانون و خلاف اخلاق می‌دانیم، چون محل رسیدگی به این امور قوه قضاییه است نه فضای مجازی لیکن اگر بناست افشاگری صورت گیرد خوب است از نوع واقعی آن باشد نه مجعول!