گروه جامعه: مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور گفت: برای کاهش طلاق باید از روشهای علمی استفاده کرد و سقف گذاشتن برای طلاق کارساز نیست.
بهزاد وحیدنیا روز یکشنبه در پاسخ به اینکه سهمیه بندی میزان ثبت طلاق در دفاتر ثبت اسناد چه تاثیری در کاهش میزان طلاق می تواند داشته باشد، افزود: محدود کردن ثبت رسیدگی به تقاضا و درخواست های مردم از قوه قضائییه علمی نیست زیرا افرادی که برای رفع مشکلات جایگاهی جز قضا ندیده اند، نیازمند رسیدگی به مشکلات خود هستند و بخشی از این مشکلات ممکن است آسیب زا باشند.وی اضافه کرد: برای کاهش طلاق، نیازمند تحکیم بنیان خانواده و ارتقای کیفیت زندگی هستیم که این اقدامات خود در گروی ارتقای عملکرد رفتاری، حمایت از بنیان خانواده، تامین زیرساخت های توسعه اجتماعی، بهبود کیفیت زندگی و ارتقای رفاه اجتماعی است.
مدیرکل مشاوره و امورروانشناختی سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: برای کاهش میزان طلاق در خانواده ها باید به ورودی های حوزه ازدواج توجه کرد. وحیدنیا افزود: باید مسائل درون خانواده را مورد توجه قرار دهیم. به طور مثال نیازهای رشدی فرزندان و نیازهای عاطفی و اجتماعی زوجین باید مورد توجه قرار گیرد.
ذبیح الله خداییان معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور روز گذشته (شنبه) از آغاز اجرای طرح تعیین سقف برای ثبت طلاق خبر داد و گفت: بر این اساس با توجه به میانگین درآمدی دفاتر طلاق هر شهرستان، سقف درآمدی و سندی تعیین و بر اساس این سقف، هر دفتری نسبت به ثبت طلاق اقدام میکند.