چرا لیزر را برای درمان بواسیر انتخاب کنیم؟
24 بهمن 1398 ساعت 17:56
گروه سلامت: بیماریهای نشیمنگاهی که روز به روز آمار مبتلایان به آنها در حال افزایش است، میتوانند بسیار آزاردهنده و در صورت عدم درمان به موقع، خطر آفرین باشند. اینگونه بیماریها به چهار دسته اصلی بواسیر(هموروئید)، شقاق، فیستول و کیست مویی تقسیم میشوند.
علائمی که این عارضهها ایجاد میکنند، گاهی مشابه یکدیگرند و به همین دلیل مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق بیماری ضرورت پیدا میکند.
بواسیر از شایع ترین بیماریهای مقعدی است که حدوداً نیمی از افراد جامعه به آن دچارند. در اینجا به بررسی نشانهها و روشهای درمان بواسیر با لیزر میپردازیم:
● یکی از نشانههای بواسیر(هموروئید)، احساس دفع ناکامل مدفوع میباشد. در حالت عادی، مدفوع فرد به طور کامل تخلیه میشود. ولی عضلات دریچه ای مقعد فرد بیمار، توانایی کافی برای دفع کامل مدفوع را ندارد و فرد مجدداً احساس دفع دارد.
● احساس سوزش و خارش در ناحیه مقعد، یکی دیگر از نشانههای بواسیر میباشد.
● بیرون زدگی گوشتی، نشانه دیگر این بیماری است که ممکن است روی سوراخ انتهایی ناحیه گوارشی ظاهر زشتی ایجاد شود.
● درد در ناحیه مقعد، هم یکی دیگر از علائم بواسیر (هموروئید) میباشد. این درد هنگام نشستنهای طولانی مدت، ایجاد میشود.
● خونریزی بدون درد هنگام دفع مدفوع هم از دیگر نشانهها و علائم این بیماری میباشد. این خونریزی ممکن است آنقدر شدید باشد که فرد دچار کم خونی شود.
● از دیگر نشانههای این بیماری، خروج ترشحات لزج مانند، پس از دفع مدفوع میباشد. این ترشحات به آسانی پاک نمی شوند.
لیزر بواسیر یا هموروئید
درمان بواسیر یا هموروئید با لیزر یک روش سرپایی و بدون درد و خونریزی است که نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارد. در حین جراحی به دلیل انعقاد خون، هموروئید به راحتی دیده میشود و همین امر خطر آسیب دیدگی بافت اطراف بواسیر را کاهش میدهد. به همین خاطر در این روش عوارضی مانند بی اختیاری مدفوع و گاز وجود ندارد. لیزر مناسب ترین و موفق ترین روش برای درمان قطعی بواسیر شناخته شده است.
مزایای جراحی بواسیر با لیزر
● در این روش، خونریزی و درد بسیار کم است
● درمان بواسیر در این روش تضمین شده میباشد
● آسیب کمتری به بافت اطراف هموروئید میرسد
● در جراحی بواسیر با لیزر نیازی به همراه ندارید
● درصد موفقیت لیزر بیشتر و احتمال عود آن پایین تر است
● زخم ناشی از عمل لیزر به سرعت ترمیم میشود.
● در این روش بیمار را بیهوش نمی کنند، بلکه محل مورد نظر را بی حس میکنند
پرداخت هزینه لیزر بواسیر توسط بیمه
جراحی هموروئید با لیزر تحت پوشش همه بیمهها نمی باشد، زیرا معمولا درمانهای سرپایی، بدون بستری و بدون بیهوشی کمتر از 6 ساعت تحت پوشش بیمه نمی باشند. اما بعضی از بیمههای تکمیلی، هزینه جراحی بواسیر با لیزر را تقبل مینمایند. جهت اطمینان بهتر است موضوع را از طریق بیمه تکمیلی مربوطه پیگیری کنید.
مقایسه هزینه لیزر و جراحی بواسیر
پس از تحقیق از چندین مرکز درمانی و مشخص شدن حدود قیمت که بطور مثال هزینه جراحی بواسیر یا هموروئید با لیزر در درمان کلینیک تفاوت چندانی با روشهای جراحی سنتی ندارد. هزینههای عمل سنتی شامل آیتمهای زیادی است که بخشی از آنها تحت پوشش بیمه بوده و مابقی آزاد میباشد. علاوه بر هزینههایی که بیمه به بیمارستان میپردازد، بیمار هم باید مبلغی را به عنوان ما به التفاوت بیمه و آزاد پرداخت کند.
منظور از هزینه فقط جنبه مادی نیست و موارد دیگری هم هستند که باید به آنها توجه شود. این موارد عبارتند از:
● در روش جراحی بواسیر با لیزر در وقت و زمان صرفه جویی میشود، در صورتی که در جراحیهای سنتی اینطور نیست. از آزمایشات اولیه گرفته تا بستری شدن و عمل کردن و استراحتهای بعد از عمل، همگی برای بیمار زمانبر هستند.
● درد و خونریزی در جراحی بواسیر با لیزر خیلی کمتر از جراحی سنتی است.
● در جراحی هموروئید با لیزر، نیازی به بیهوشی نیست. در صورتی که در عملهای سنتی بیمار باید حتما بیهوش شود که این بیهوشی، عوارض خاص خود را دارد.
● تا قبل از معاینه بیمار توسط پزشک، نمی توان مشکل فرد را تشخیص داد و هزینههای درمان را مشخص کرد. زیرا بیماری ممکن است برای هر فرد، علائم متفاوتی داشته باشد. که نوع درمان و هزینههای آن هم قطعا متفاوت خواهد بود.
عوارض جراحی بواسیر به روش سنتی
در روش جراحی بواسیر به روش سنتی، بیمار تحت بیهوشی عمومی و یا بی حسی کمری، مورد معالجه قرار میگیرد که عوارض زیادی به همراه دارد. مثلا خونریزی شدید که کنترل آن برای جراح مشکل است. و در بعضی موارد نیاز به بیهوشی و عمل مجدد دارد.
درد بعد از عمل، بسیار طاقت فرسا است. در بعضی موارد هم بعد از عمل، نیاز به تامپون وجود دارد و درد خارج کردن تامپون هم بسیار طاقت فرساست.
با این وجود گاهی اوقات تنها راه درمان هموروئید، عمل جراحی است. زیرا توده بسیار بزرگ و گاهی آنقدر دردناک است که چاره ای جز عمل جراحی ندارد.
لازم به ذکر است که بیماران دارای هموروئیدهای درجه 2 و خونریزی دهنده را نمی توان با عمل جراحی سنتی، درمان کرد.
بعد از عمل سنتی هموروئید چکار باید کرد؟
کد مطلب: 200501