گروه جامعه: یک متخصص تغذیه در خصوص توصیههای تغذیهای برای مقابله با ویروس کرونا راهکارهایی ارائه داد.
پیام فرح بخش، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور با دو مسئله پیشگیری از این ویروس و کمکهای تغذیهای برای درمان این ویروس مواجه هستیم.او افزود: آنچه که مربوط به پیشگیری است و این بحثهایی که فضای مجازی کشور به طور گسترده مطرح میشود که طبع ویروس سرد است و حتما باید مواد گرمی مانند آویشن، زنجبیل، عسل، شیره و ارده مصرف شود که کاملا باورهای غلطی هستند، زیرا ویروسها دارای طبع نیستند و خوردن مواد گرمی هیچ کمکی به ما نمیکند.فرح بخش بیان کرد: آنچه که از لحاظ تغذیهای میتوانیم به خودمان کمک کنیم این است که مواد غذایی را حتما به صورت کاملا پخته مصرف کنیم برای مثال گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ حتما باید پخته باشند و از مصرف ناپز این مواد به خصوص تخم مرغ عسلی کاملا پرهیز کنیم.
او ادامه داد: در خصوص پیشگیری از این بیماری باید سیستم ایمنی تقویت شود؛ به همین منظور میوههای دارای آنتی اکسیدان بالا مانند پرتقال و لیموشیرین و سبزیجات که به صورت سبزی خوردن و سالاد است باید به طور مداوم مصرف شود البته شستشو و ضدعفونی کردن این مواد بسیار حائز اهمیت است.متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف کلیه مواد فست فودی، آماده و نیمه آماده که سطح ایمنی بدن را کاهش میدهند باید کاملا قطع شود؛ همچنین غذاهای چرب، حجیم و سنگین باید از دستور غذایی حذف شوند بنابراین مواد غذایی دارای مواد التهابی مانند پنیر پیتزا، روغن آفتابگردان و روغن ذرت کمتر استفاده شود و بیشتر از روغنهای حاوی آنتی اکسیدان مانند روغن زیتون و کنجد استفاده شود.فرح بخش در پایان تاکید کرد: در ویروسها مسئلهای به نام طبع وجود ندارد و مصرف زنجبیل، نبات، زعفران و زردچوبه به پیشگیری و درمان کمک نمیکند. بیماران کم خون در کنار استفاده از گوشت و جگر کاملا پخته شده میتوانند قرصهای آهن را بصورت مکمل مصرف کنند.