کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

انجام چه کارهایی تاثیری درازبین بردن کروناندارند

12 اسفند 1398 ساعت 13:55

گروه جامعه: انجام بعضی از کارها هیچ تاثیری در از بین بردن ویروس کرونا ندارد و طبق مطالعات هیچ شواهد عقلی برای آنها در دسترس نیست.


در ۲۰ ژانویه سال ۲۰۲۰ نهاد ملی مقررات بین المللی بهداشت (NFP) در جمهوری کره اولین مورد ابتلا به کرونا ویروس جدید در جمهوری کره را گزارش کرد.مورد گزارش شده یک زن ۳۵ ساله، دارای تابعیت چین که در شهر ووهان، استان هوبی در چین ساکن بود. این بیمار در ۱۸ ژانویه در ووهان علائم تب، لرز و درد عضلانی را گزارش کرده بود.وی روز  ۱۹  ژانویه به یکی از بیمارستان‌های محلی ووهان مراجعه کرده و با تشخیص سرماخوردگی بیمارستان را ترک می‌کند، بیمار پس از ورود به فرودگاه بین المللی اینچئون، با تب ۸/۳۳ درجه سانتی گراد شناسایی شده و برای آزمایش و درمان به یکی از بیمارستان‌های ایزوله شده منتقل شد.تست RT-PCR و تست کرونا ویروس جدید ۲۰۱۹-nCoV او در ۲۰ ژانویه در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری کره مثبت اعلام شد. پس از تشخیص نیز علائم لرز، آبریزش بینی و درد عضلانی در بیمار گزارش شد. بیمار مراجعه و خرید از بازارها، از جمله بازار عمده فروشی غذا‌های دریایی و همچنین تماس با موارد تایید شده کوروناویروس یا حیوانات وحشی در شهر ووهان را گزارش نکرد.
چگونه یک ماسک را بپوشیم، استفاده کنیم، در بیاوریم و دور بیاندازیم؟
۱: به یاد داشته باشید، ماسک فقط باید توسط کارکنان بهداشتی، مراقبان و افراد دارای علائم تنفسی مانند تب و سرفه استفاده شود.
۲: قبل از لمس ماسک، دست‌ها را با ژل ضدعفونی کننده الکلی یا با آب و صابون تمیز کنید.
۳: ماسک را بردارید و آن را از نظر پارگی بررسی کنید.
۴: قسمتی از ماسک را که باید در جهت بالا) بر روی بینی (قرار بگیرد) جایی که نوار فلزی قرار دارد (را مشخص
کنید.
۵: از قرار گیری طرف مناسب ماسک به سمت بیرون (قسمت رنگی) اطمینان حاصل کنید.
۶: ماسک را برروی صورت قرار دهید، نوار فلزی یا لبه ماسک را با انگشتان خود محکم فشار دهید تا به شکل بینی شما قالب شود.
۷: قسمت پایینی ماسک را پایین بیاورید تا دهان و چانه شما را بپوشاند
۸: بعد از استفاده ماسک را در بیاورید، در حالی که ماسک را از چهره و لباس خود دور نگه داشته اید تا از تماس سطوح آلوده ماسک جلوگیری کنید، حلقه‌های لاستیکی را از پشت گوش هایتان جدا کنید.
۹: بلافاصله بعد از استفاده ماسک را در سطل‌های بسته بیاندازید.
۱۰: اقدامات دست را بعد از لمس یا دور انداختن ماسک انجام دهیدو از ژل ضد عفونی کننده الکلی استفاده کنید یا در صورت مشاهده لکه، دستان خود را با آب و صابون بشویید.
نباید‌ها «عدم استفاده خودسرانه از آنتی بیوتیک ها»
آنتی بیوتیک‌ها معمولا علیه ویروس‌ها کارایی ندارند، آن‌ها فقط روی عفونت‌های باکتریایی جواب می‌دهند؛ لذا نباید به طور خودسرانه از آنتی بیوتیک‌ها برای درمان ویروس‌ها از جمله کووید- ۱۱ که ناشی از یک ویروس است، استفاده کرد.
مقایسه COVID-۱۹، SARS، آنفولانزا و سرماخوردگی
COVID-۱۹

شایع‌ترین علائم COVID-۱۹ تب، خستگی و سرفه خشک است. برخی از بیماران ممکن است درد، احتقان بینی، آبریزش بینی، گلودرد یا اسهال داشته باشند. این علائم معمولاً خفیف است و به تدریج شروع‌ می‌شود. برخی از افراد علائمی نخواهند داشت و احساس بیماری نمی‌کنند. از هر ۶ نفری که مبتلا به COVID-۱۹ می‌شوند ۱ نفر به طور شدید بیمار می‌شوند و در تنفس دچار مشکل می‌شوند. حدود ۰ درصد از مبتلایان به این بیماری فوت شده اند. افراد مبتلا به تب، سرفه و مشکل در تنفس باید به دنبال مراقبت پزشکی باشند.
SARS
ویروس سارس کشنده تر، اما کمتر از COVID-۱۹ مسری است. علائم آن مانند آنفلوانزا شامل تب، ضعف. میالژی، سردرد، اسهال و لرز است. اگرچه تب شایعترین علامت گزارش شده است، اما گاهی در ابتدای بیماری تب وجود ندارد. سرفه) ابتدا خشک (تنگی نفس و اسهال در هفته اول و یا دوم بیماری وجود دارد.
آنفلوانزای فصلی
با شروع ناگهانی تب، سرفه) معمولاً خشک سردرد، درد عضلات و مفاصل، ضعف شدید. گلودرد و آبریزش بینی مشخص می‌شود. سرفه شدید است و می‌تواند ۰ یا بیشتر از ۰ هفته طول بکشد. در کشور‌های صنعتی بیشتر مرگ و میر‌های مرتبط با آنفلوانزا در افراد ۶۱ سال و بالاتر مشاهده می‌شود. تحقیقات تخمین می‌زند ۱۱ درصد از مرگ و میر در کودکان زیر ۱ سال مبتلا به عفونت‌های دستگاه تنفسی تحتانی آنفولانزا در کشور‌های در حال توسعه یافت می‌شود.
سرماخوردگی
رایج‌ترین عامل سرماخوردگی «رینوویروس» است که شایع‌ترین علائم آن شامل گلودرد، سرفه حاد. عطسه، ترشحات بینی و احتقان بینی است. دوره کمون سرماخوردگی بین ۴۰ تا ۷۰ ساعت است، در حالی که میانگین مدت بیماری یک هفته است. سرماخوردگی به راحتی از طریق استنشاق قطرات آلوده در هوا منتقل می‌شود. انتقال‌می‌تواند از طریق تماس مستقیم با فرد آلوده نیز انجام شود.
آب نمک تاثیری در نابودی ویروس کرونا ندارد
بر اساس گزارش سازمان who استفاده از روغن کنجد نمی‌تواند باعث کشته شدن و از بین بردن ویروس کرونا می‌گردد. تاکنون هیچگونه شواهدی مبتنی بر موثر بودن محلول نمک در پیشگیری و بهبودی سریعتر بیماری یافت نشده است. سازمان who اعلام کرده مصرف اینگونه چای‌ها نه تنها موثر نیست بلکه حتی می‌تواند منجر به آسیب رساندن بدن شود مقالات متعدی اثر درمانی سیر و آب سیر را بروی سرماخوردگی معمولی نشان دادند، اما تاکنون شواهدی مبتنی بر تاثیر آب سیر بر ویروس کرونا یافت نشده است.


کد مطلب: 203110

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/203110/انجام-کارهایی-تاثیری-درازبین-بردن-کروناندارند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir