به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۹ - ۲۳:۵۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۱۴ ساعت ۰۹:۱۶
کد مطلب : ۲۰۳۳۶۸

افکار منفی کرونایی خود را دور بریزید

گروه جامعه: باور‌های غلط در زمان شیوع ویروس کرونا تنها باعث ایجاد نگرانی و اضطراب در بین مردم می‌شود.
افکار منفی کرونایی خود را دور بریزید
بیماری ناشی از ویروس کرونا اکنون به یک مشکل جهانی تبدیل شده و همه افراد نسبت به این بیماری نگرانی و اضطراب دارند به همین دلیل برای مبتلا نشدن به این بیماری دست به هر کاری می‌زنند، اما باید توجه داشت که روش‌های نادرست و باور‌های غلط درباره ویروس کرونا نه تنها کمکی به از بین بردن این ویروس و درمان آن نمی‌کند بلکه می‌تواند موجب آسیب رساندن به بدن فرد نیز شود.
از دستگاه‌های دست خشک کن استفاده نکنید
اینکه توصیه شده گرمای دستگاه‌های دست خشک کن می‌تواند ویروس کرونا را از بین ببرد، غلط است، در این توصیه از افراد خواسته شده به مدت ۳۰ ثانیه دست‌های خود را زیر این دستگاه نگهدارند تا ویروس کرونا کشته شود. برای پاک کردن ویروس از روی دستانتان، باید دست‌های خود را با آب و صابون به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه بشویید یا از پد‌های الکلی استفاده کنید.
نور فرابنفش کرونا را از بین نمی‌برد
این باور که با اشعه‌های ماوراء‌بنفش می‌توان پوست را استریلیزه کرد، غلط است، نور ماوراء‌بنفشی که به درون پوست نفوذ می‌کند و نمی‌تواند پوست را پاکسازی کند حتی این نور می‌تواند موجب حساسیت و صدمه به پوست شود.در آزمایشگاه‌ها برای کشتن میکروب‌ها از این اشعه استفاده می‌کنند، اما استفاده از آن برای انسان نه‌تنها مفید نیست، بلکه به او صدمه هم می‌رساند.
داروهای گیاهی
این باورها برای پیشگیری یا درمان ویروس کرونا غلط است: 
۱- مصرف گیاهان دارویی بدون عارضه هستند.
۲- مصرف گیاهان دارویی همراه با دارو‌هایی شیمیایی مشکلی ایجاد نمی‌کند.
۳- طب سنتی به تنهایی می‌تواند همه بیماری‌ها را درمان کند.
۴- مصرف زیاد خوراکی‌های گرم مانند سیر و زنجبیل مانع ابتلا به عفونت ویروسی می‌شود و هرچه بیشتر مصرف شوند بهتر است.
۵- حجامت و زالو درمانی در همه افراد در پیشگیری و درمان بیماری موثر است.
۶- دارو‌های گیاهی و درمان‌های طب سنتی را می‌توان خودسرانه و بدون نظارت پزشک مصرف نمود.
سیر کرونا را از بین نمی‌برد
اگرچه سیر، ویژگی‌های ضد میکروبی دارد، اما مصرف آن نمی‌تواند ویروس کرونا را از بین ببرد.مصرف روغن کنجد برای کرونا فایده‌ای ندارداین روز‌ها شایعه شده که روغن کنجد می‌تواند از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کند، مالیدن آن به روی پوست بدن برای پیشگیری از ورود ویروس کرونا به بدن، کار بیهوده‌ای است.
 اسپری الکل یا کلر روی پوست بدن
اسپری الکل یا کلر روی پوست وقتی ویروس کرونا وارد بدن شودفایده‌ای ندارد. هنوز کاملا مشخص نیست که آیا این ویروس می‌تواند از روی سطوحی که افراد بیمار به آن‌ها دست زده‌اند، به افراد سالم منتقل شوند یا خیر؟با این حال استفاده از کلر روی پوست یا استنشاق آن‌ها می‌تواند خطرناک باشد. این مواد به غشاء مخاطی لایه‌های سلولی درون دهان، بینی، چشم‌ها و اندام‌های دیگر صدمه می‌زنند.از الکل هم فقط برای تمیز کردن دست‌ها وقتی آب و صابون در دسترس نیست، با احتیاط و به مقدار کم استفاده کنید.
اسکنر‌های حرارتی کرونا را تشخیص نمی‌دهد
در بیشتر فرودگاه‌ها و ایستگاه‌های قطار، با استفاده از اسکنر‌های حرارتی افرادی که تب دارند را شناسایی می‌کنند، اما این دستگاه‌ها فقط می‌توانند مقدار تب افراد را شناسایی کنند و نمی‌تواند مشخص کند فرد دارای تب مبتلا به کروناست یا خیر.اگر فردی تب داشته باشد، به دلیل اینکه بروز این بیماری پس از ابتلا، ۲ تا ۱۴ روز طول می‌کشد؛ بنابراین مسئولان، مسافران مبتلا به تب را به مدت ۱۴ روز زیر نظر می‌گیرند، تا در صورت ابتلا، متوجه بیماری او شوند.
حیوانات کرونا می‌گیرند
اگر فکر می‌کنید حیوانات به این ویروس مبتلا نمی‌شوند، غلط است، زیرا شواهد نشان می‌دهد که این ویروس ابتدا از طریق حیوانات در بازار مواد غذایی ووهان در چین به انسان منتقل شده است.با وجود اینکه تاکنون حیوانات خانگی مانند سگ و گربه به این ویروس مبتلا نشده‌اند. با این حال محققان سازمان جهانی بهداشت می‌گویند، پس از هر تماس با حیوان خانگی‌تان، بهتر است دست‌هایتان را با آب و صابون بشویید
 واکسن ذات الریه از ابتلا به کرونا پیشگیری نمی‌کند
این شایعه که واکسن ذات‌الریه می‌تواند از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کند، اشتباه است. محققان سراسر جهان هنوز در تلاش برای ساخت واکسن یا دارویی برای مقابله با این بیماری هستند.
اسپری نمکی بینی فایده‌ای ندارد
اسپری نمکی بینی و غرغره کردن آب نمک می‌تواند افراد مبتلا به سرماخوردگی معمولی را درمان کند، اما برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا هیچ یک از این موارد فایده‌ای ندارند.پس بهترین راهکار برای پیشگیری از کرونا در حال حاضر همان رعایت بهداشت فردی و مراقبت بیشتر در این باره است.
برچسب ها: ویروس کرونا