به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - ۱۸:۰۰
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۱۴ ساعت ۱۷:۳۶
کد مطلب : ۲۰۳۴۹۳

انگلیس: راهی برای گریز از کرونا نداریم

گروه جامعه: عالی‌ترین مقام پزشکی انگلیس با اشاره به افزایش شمار ابتلا به ویروس کرونا در سراسر اروپا هشدار داد که تا همه‌گیر شدن این ویروس در کشور شش هفته زمان باقی‌مانده و راهی برای گریز از همه گیر شدن آن نیست.
انگلیس: راهی برای گریز از کرونا نداریم
«کریس ویتی» روز چهارشنبه در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای تصریح کرد که انگلیس راهی برای گریز ندارد و این ویروس به طور قطع همه‌گیر خواهد شد و تلفاتی بر جای خواهد گذاشت.او این اظهارات را پس از آن مطرح کرد که با شناسایی دو مورد جدید ابتلا به کرونا در اسکاتلند، تعداد کل افراد مبتلایان به این ویروس در انگلیس به ۵۳ نفر رسید.
این مقام پزشکی انگلیس برای کنترل وحشت افکار عمومی عنوان کرد که اقشار مسن و آنهایی که دچار بیماری هستند لزوما بر اثر کرونا تلف نخواهند شد. ویتی اضافه کرد دولت توصیه نمی‌کند که مردم ماسک صورت استفاده کنند چون این اقدام ضریب ابتلا به این بیماری را کاهش نخواهد داد. او بهترین روش مقابله با ابتلا به این بیماری را شست‌وشوی دست با اب گرم به مدت ۲۰ ثانیه توصیف کرد.انگلیس راهی برای گریز ندارد و کرونا به طور قطع همه‌گیر خواهد شد.دولت انگلیس دیروز (سه شنبه) دستورالعمل ۲۷ صفحه‌ای منتشر کرد که در صورت وخیم شدن اوضاع به اجرا گذاشته خواهد شد. بر اساس این دستورالعمل یک پنجم نیروی کار خانه نشین شده، مدارس تعطیل می‌شوند و به اقشار آسیب پذیر گفته می‌شود که از شرکت در گردهمایی‌های اجتناب کنند.

مت هنکاک وزیر بهداشت انگلیس دیروز (سه شنبه) در نشست فوق‌العاده مجلس عوام توضیح داد که راهبرد دولت برای مقابله با کرونا در چهار سطح مهار، تاخیر، تحقیق و تسکین برنامه ریزی شده است.به گفته او، در فاز اول، یعنی شرایطی که اکنون کشور در آن قرار دارد، موارد مشکوک شناسایی و درمانگاه‌ها برای مواجهه با این ویروس آماده سازی می‌شوند. وی با تشریح دیگر فازهای راهبرد دولت یادآور شد زمانی که امکان مهار ویروس وجود نداشته باشد فاز چهارم فعال می‌شود.بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس نیز می‌گوید که احتمال همه گیر شدن این ویروس بسیار زیاد است. وی عنوان کرد که اگر اوضاع بحرانی شود، ارتش وارد عمل خواهد شد.جانسون همچنین امروز در مجلس عوام از اصلاح قانون مرخصی استعلاجی خبر داد که بر اساس آن، افراد شاغل از همان روز اول مشاهده علائم ویروس از سوی دولت حقوق دریافت می‌کنند.آخرین گزارش‌ها حاکی است که تاکنون ۹۴ هزار و ۲۳۹ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده و ۳ هزار و ۲۱۹ نفر جان خود را از دست داده‌اند.