کاهش ۶۰ درصدی مصرف گوشت در کشور
27 فروردين 1399 ساعت 12:29
گروه اقتصادی: رئیس شورای تامین دام کشور اعلام کرد: در پی شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رستورانها و تالارها مصرف گوشت قرمز حدود ۶۰ درصد کاهش یافته است.
«منصور پوریان» افزود: بیشترین مصرف گوشت قرمز بهویژه در شب عید و ایام نوروز مربوط به رستورانها، تالارها، هتلها، طباخیها و کبابیها است. وی اظهار کرد: با توجه به بارندگیها و شرایط آب و هوایی و زایشهای بهاره روند جمعیت تولیدی دام سبک و سنگین رو به افزایش است که همین امر نگرانیهایی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.
کد مطلب: 210625