بر اساس يك آزمايش جالب توسط متخصصان علوم تغذيه بر روي طعمهاي مورد علاقه كودكان خردسال طعم ميوه انبه و ادويه، دارچين در صدر مواد غذايي مورد علاقه ي كودكان قرار گرفته است.
گفتني است: دانشمندان با نصب حسگرهايي بر روي سطح پوست كودكان خردسال واكنش پوست آنها را در حالت هيجان به هنگام خوردن مواد غذايي اندازهگيري نموده و اين دو طعم را هيجان انگيزترين طعمها براي كودكان يافتهاند. در انتهاي ليست هيجان كودك در خصوص طعمها و مواد غذايي مختلف هويج، سيب زميني شيرين و زردآلو قرار گرفته است.
پژوهشگران انجام اين قبيل طرحها را به عنوان كمك به والدين براي شناسايي طعمها و غذاهاي مورد علاقهي كودكان خود به منظور جلوگيري از بد غذا شدن كودكان بسيار مفيد ميدانند. از ديگر طعمها و مواد غذايي طبيعي كه مورد علاقه ي كودكان قرار گرفته است موز، ليمو، دارچين، انبه، نارگيل و فلفل قرمز بوده است كه بچهها از خوردن آن لذت ميبرند. دانشمندان اميدوار هستند كه بتوانند در اين زمينه تحقيقات تكميلي بيشتري انجام داده و طعمهاي بيشتري را در كودكان شناسايي كنند.