گروه علمی: مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درخصوص تغذیه کودکان و نوجوانان بهبودیافته از کرونا توضیحاتی را ارائه کرد.
مریم زارعی مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار کرد: در دوران نقاهت بیماری کرونا که اشتها کم میشود به منظور پیشگیری از اختلال رشد و سوءتغذیه باید برنامه غذایی گروه سنی کودکان و نوجوانان بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.او با اشاره به اینکه وعده غذایی کوچک و کم حجم در طول روز باید مصرف شود، ادامه داد: بهترین منابع پروتئین برای کودکان انواع گوشت، انواع حبوبات، تخم مرغ، انواع لبنیات پاستوریزه و انواع آجیلهای کم نمک و یا بدون نمک است.زارعی افزود: در دوران نقاهت بیماری کرونا مصرف انواع کربوهیدراتهای پیچیده از جمله برنج، انواع نان سبوس دار و ماکارونی ترجیحا سبوس دار، رشته و غلات صبحانه، سبزیها و میوهها توصیه می شود.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف مقدار مناسب آب باعث می شود ترشحات درون مجاری هوایی رقیق تر شده و تخلیه بهتر شود، بیان کرد: توصیه میشود در دوران نقاهت بیماری کرونا روزانه شش لیوان آب و یا سایر مایعات مانند آبمیوه طبیعی و آب سبزیجات تازه، چای كم رنگ، آب گوشت مصرف شود. همچنین باید مصرف غذاهای حاوی مقادیر زیاد سدیم مانند: انواع کنسروها، شورها و غذاهای فرآوری شده را محدود کرد.زارعی با اشاره به اینکه مصرف سوپ حاوی نمک برای جبران سدیم در نوجوانان مرخص شده از بيمارستان در صورت كاهش سطح سرمی سديم به كمتر از ۱۳۵ توصيه می شود، تاکید کرد: سديم پايين در افراد به ويژه كودكان و نوجوانان با عفونت های تنفسی خواهد شد.مدیر کل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: توصیه میشود برای تامین پتاسیم مورد نیاز بدن کودکان و نوجوانان انواع میوههای در دسترس مانند: موز، آلو، زردآلو و سبزیجاتی مثل اسفناج، جعفری، سبوس گندم، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی به صورت روزانه مصرف شوند.او گفت: خواب کافی بین ۸ تا ۱۰ ساعت است و این مقدار استراحت برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن ضروری است.