تاثیر سوءتغذیه بر ابتلا به ویروس کرونا
31 تير 1399 ساعت 11:01
گروه علمی:سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: خطر ابتلا به کرونا در افراد دارای سوء تغذیه به دلیل ضعف در سیستم ایمنی بیشتر است.سیدمهدی علوی سرپرست مرکز بهداشت استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خطر ابتلا به کرونا و مرگومیر ناشی از آن در افرادی که دچار سوءتغذیه باشند نسبت به سایرین بالاتر است.
وی افزود: در مقوله تغذیه دو فاکتور امنیت غذایی و غذای سالم وجود دارد که شاخصهای غذایی در هر دو فاکتور متفاوت از یکدیگر هستند.سرپرست مرکز بهداشت استان خوزستان گفت: منظور از امنیت غذایی این است که تمام مردم در تمام ایام، دسترسی لازم و کافی به غذای مفید برای سلامت جسم و روح را داشته باشند، که متأسفانه در برخی از استانها بهویژه خوزستان امنیت غذایی مقادیر لازم را ندارد.وی ادامه داد: حتی اگر به اندازه ۳۰ درصد از درآمد خانواده صرف تامین غذا شود به معنی آن است که وضعیت امنیت غذایی خانواده مطلوب نیست.سیدمهدی علوی بیان کرد: زمانی که درآمد محدود باشد و سایر اقلام مانند هزینه آب، برق و اجاره افزایش یابد بودجه کافی برای تامین غذای مورد نیاز باقی نمیماند.وی تصریح کرد: هنگامی که بنا به دلایل مختلف امنیت غذایی به میزان مورد نیاز تامین نشود فرد دچار سوءتغذیه خواهد شد و در نتیجه سیستم ایمنی ضعیف وی مستعد پذیرش بیماریهای متفاوت خواهد بود.علوی اذعان کرد: در مراکز ۱۶ و ۲۴ ساعته تست کرونا شهرستانهای استان، کمبود خاصی وجود نداشته و تمام خدمات تعریفشده در اختیار مردم قرار گرفتهاست.وی گفت: از نظر تجهیزات حفاظتی پرسنل، مواد شوینده و الکلی مشکلی وجود ندارد اما از نظر تامین نیروی انسانی و در برخی از شهرها کمبود منابع مالی احساس میشود.
کد مطلب: 223945