گروه سلامت: روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در آستانه برگزاری کنکور سراسری با صدور اطلاعیهای ضمن آرزوی سلامت و موفقیت برای شرکتکنندگان در کنکور، لزوم استفاده از انواع میوه و آب میوه به عنوان میانوعده برای این افراد را مورد تاکید قرار داد.در این اطلاعیه، با اعلام اینکه انواع سبزیجات، گوجه فرنگی، فلفل دلمه سبز و رنگی و انواع مرکبات همچون لیموتُرش دارای ویتامین C هستند، بر نقش این محصولات در تقویت قدرت فکری و ایجاد تمرکز و تاثیر مواد غذایی دارای ویتامین D مانند جوانهها، حبوبات، شیر، لبنیات و تخم مرغ در ایجاد آرامش اعصاب و تقویت حافظه شرکتکنندگان در کنکور تاکید شده است.براساس این اطلاعیه، مصرف انواع سیب از جمله سیب گلاب و سیب دورنگ علاوه بر تقویت حافظه فواید فراوانی دارد، ضمن اینکه محصولاتی همچون زنجبیل و نعناع با افزایش خونرسانی به مغز سبب تقویت یادگیری، هویج و آب هویج موجب افزایش تمرکز و سویا سبب تقویت حافظه شده و سبزیجات تازه برگدار همچون اسفناج باعث میشوند که افراد کمتر دچار فراموشی و تضعیف حافظه شوند.این اطلاعیه در پایان با پیشنهاد خوردن صبحانه در روز امتحان به تمام شرکتکنندگان در کنکور، لزوم استفاده از یک عدد میوه تازه، یک لیوان آب میوه طبیعی و چند عدد خرما هنگام صرف صبحانه را مورد تاکید قرار داده و به همه افرادی که در کنکور شرکت میکنند، توصیه کرده تا با رعایت پروتکلهای بهداشتی در جلسه امتحان به جای مواد قندی مصنوعی، از مواد قندی طبیعی همچون خرما و کشمش استفاده کنند.