کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

نشانه‌ای از فروکش کردن شیوع کرونا دیده نمی‌شود

کرونا در جهان؛ فاصله اجتماعی باید هشت متر باشد

6 شهريور 1399 ساعت 9:29


گروه جامعه:در جهان هنوز نشانه‌ای از فروکش کردن شیوع کرونا دیده نمی‌شود؛ کشورهایی مانند آلمان و اوکراین مقررات بهداشتی و محدودیت‌های مرزی خود را گسترش داده‌اند. در همین حال برخی دانشمندان درباره موثر بودن فاصله اجتماعی دومتری ابراز تردید کرده‌اند.دانشمندان در بریتانیا و آمریکا هشدار می‌دهند که یک یا دو متر فاصله برای جلوگیری از سرایت ویروس کرونا کافی نیست و قطرک‌های حامل ویروس می‌توانند تا هشت متر در هوا حرکت کنند.گروهی از دانشمندان در تحقیقی که در نشریه پزشکی بریتانیا منتشر کرده‌اند گفته‌اند معیارهای فعلی فاصله‌گیری اجتماعی به‌روز نیست و فاصله افراد باید بیش از این در نظر گرفته شود.تحقیقات تازه نشان داده که سرفه، عطسه یا داد زدن می‌تواند قطرک‌های تنفسی را تا شعاع هشت متر پراکنده کند.این پژوهشگران می‌گویند به همین دلیل در یک گروه هم‌آوایی در آمریکا، با وجود رعایت فاصله، یک ناقل سی نفر را مبتلا کرد.پیشنهاد دانشمندان آن است که برای هر مکانی با توجه به شرایط خودش و بر حسب تعداد افراد حاضر، مقررات بهداشتی نوشته شود.
غزه؛ ثبت اولین مرگ بر اثر کرونا
در منطقه پرتراکم نوار غزه در خاورمیانه، یک مرد ۶۱ ساله بر اثر کرونا جان باخته است که اولین مرگ در این منطقه بر اثر کرونا محسوب می‌شود. پیش از این فردی که پس از ورود به غزه سه هفته در قرنطینه مرزی بود، بر اثر کرونا درگذشته بود.شیوع کرونا در این منطقه که دسترسی محدودی به امکانات بهداشتی دارد، برای کارکنان بخش سلامت نگرانی‌های زیادی ایجاد کرده است.
از زمان شیوع کرونا در جهان مقام‌های غزه توانسته بودند گسترش بیماری را کنترل کنند اما از روز دوشنبه که شیوع کرونا وسیع‌تر شد، نگرانی‌ها بیشتر شدند و ۴۸ ساعت مقررات منع رفت و آمد اجرا شد.
آلمان؛ تمدید محدودیت برای دو هفته دیگر
وزارت خارجه آلمان اعلام کرده محدودیت سفر به این کشور که قرار بود تا پایان ماه اوت یعنی چهار روز دیگر برداشته شود، دو هفته، یعنی تا ۱۴ سپتامبر تمدید خواهد شد.معنی این تصمیم آن است که شرایط در آلمان هنوز آنقدر مساعد نشده است. در چند هفته گذشته آلمان دوباره شاهد هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در روز بود؛ آماری که این کشور را نگران کرد دوباره مجبور شود به روزهای سخت قرنطینه باز گردد.مسافرانی که از خارج به آلمان سفر می‌کنند مجبورند تست اجباری کرونا بدهند و دو هفته در قرنطینه خانگی باشند تا زمانی که نتیجه آزمایش آنها منفی شود.
آلمان، بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا در صورت قرنطینه با مشکلات اقتصادی بزرگتری مواجه خواهد شد.
اوکراین؛ بستن دوباره مرزها
با افزایش شمار مبتلایان، اوکراین در شرق اروپا، مرزهای خود را برای یک ماه دیگر یعنی تا ۲۸ سپتامبر به روی مسافران بست. فقط کسانی که در اوکراین اجازه اقامت دارند، رانندگان و کارکنان شرکت‌های بین‌المللی مجازند از مرزهای این کشور عبور کنند.
آمریکا؛ آمار رو به کاهش مبتلایان
برای چندمین روز متوالی آمار ابتلا در آمریکا کاهش یافته است. عده‌ای زدن ماسک را دلیل این کاهش می‌دانند هرچند شماری هم می‌گویند تعداد آزمایش‌ برای تشخیص بیماری کاهش یافته است.ایالات متحده همچنان بالاترین میزان ابتلا و مرگ را در جهان دارد. بیش از پنج میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۱۷۸ هزار نفر هم جان باخته‌اند.
هند؛ آمار رو به افزایش
در هند اما شمار مبتلایان تازه رو به افزایش است. فقط در دهلی، پایتخت، روز سه‌شنبه ۱۵۰۰ ابتلای به کرونا ثبت شد که در این کشور سابقه نداشت.در شبانه‌روز گذشته ۶۷ هزار مورد جدید ابتلا به کرونا در سراسر هند ثبت شده است. شمار مبتلایان در این کشور به سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر رسیده است که بعد از آمریکا و برزیل همچنان سومین کشور جهان از این نظر است.
به دنبال این افزایش، دولت آزمایش‌ها را دو برابر کرده و به روزانه ۴۰ هزارآزمایش در پایتخت هند رسانده است.
اسپانیا؛ ردیابی مبتلایان با سرباز
پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا قصد دارد برای شناسایی افرادی که در معرض ابتلا به کرونا هستند، از ارتش کمک بگیرد.قرار است حدود ۲۰۰۰ سرباز که در زمینه ردیابی کرونا آموزش دیده‌اند، به سراسر این کشور اعزام شوند.برخی از کارشناسان فقدان ردیابی ویروس کرونا را عامل افزایش شمار مبتلایان در مادرید و کاتالونیا می‌دانند.اسپانیا تاکنون ابتلای بیش از ۴۰۰ هزار نفر را به ویروس کرونا تایید کرده که این بالاترین شمار مبتلایان در غرب اروپا است.



 


کد مطلب: 229259

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/229259/کرونا-جهان-فاصله-اجتماعی-باید-هشت-متر-باشد

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir