گروه علمی: عسل مایعی شیرین و گران قیمتی است که زنبورعسل آن را تولید میکند.زنبورها، عسل را از ترشحات شکری گیاهان و گلها تولید میکنند.عسل تنها ماده غذایی طبیعی است که فاسد نمیشود و تأثیرات مختلفی بر روی بدن دارد و این امر بستگی به نوع مصرف شما دارد. امروزه از عسل برای درمان سرفه، تقویت حافظه، درمان زخمها، درمان کم خونی، معالجه فشارخون، درمان اگزماو... استفاده می شود.عسل را می توان یک محصول غذایی مفید و یک اکسیر پر ارزش دانست و از قرنها پیش به عنوان یکی از مقویترین غذاها شناخته شده و به واسطه ویژگیهای شفابخش خود به عنوان دارو در درمان اکثر بیماریها در بین تمام ملل کاربرد داشته است. به افرادی که در سن سردی مزاج بدن یا دوران پیری هستند مصرف عسل توصیه می شود چرا که پیری باعث سردی سراسر بدن خواهد شد و درمان جوان ماندن بدن گرم کردن است و با عسل می توان عوارض پیری را کاهش داد.
مصرف عسل در نوزادان و دیابتی ها
مادران شیرده برای اینکه نوزادان خود دچار دل درد, استفراغ, بد خوابی و پرخوابی نشوند باید عسل میل کنند.
کسانی که دچار افت قند خون هستند، مصرف عسل برای آن ها بسیار مفید است اما افرادی که دیابت دارند مصرف سرکنگبین برایشان توصیه می شود.
درمان زخم ها با عسل
اگر فردی زخم یا خونریزی داشته باشد عسل را به همراه پودر پوست انار روی زخم پانسمان کند همچنین عسل برای درمان زخم معده و روده بسیار تاثیر گذار است. در سوختگیهای داخلی هم مصرف خوراکی عسل پیشنهاد می شود.