رستورانگردی مهمترین عامل شیوع کرونا
24 شهريور 1399 ساعت 9:19
گروه علمی: دکتر آنتونی فاوچی مسئول پاندمی کرونا در آمریکا در آخرین مصاحبه خبری خود از حضور متراکم مردم در رستورانها ابراز تعجب کرد و آن را عامل اصلی شیوع بیماری کرونا دانست. آنتونی فاوچی گفت: برای من حیرتآور است که در بعضی از ایالتها و شهرها میبینید که در مردم در فضای داخلی رستورانها تجمع کردهاند و این در حالی است که این اجتماعات سرعت شیوع بیماری کووید-۱۹ را به شدت افزایش میدهد. جوانان فکر میکنند ممکن نیست به شدت بیمار شوند و به همین دلیل اهمال میکنند اما آنچه فراموش کردهاند مسئولیت اجتماعی آنها در جلوگیری از شیوع است؛او گفت: اگر آنها آلوده شوند احتمالا شخص دیگری را آلوده میکنند که ممکن است شخصی را که واقعا آسیبپذیر است آلوده کرده و نتیجه بدی در پی خواهد داشت.فاوچی همچنین هشدار داد که فقط به دلیل اینکه ویروس کرونا در کانون توجه است، نباید آنفولانزا را فراموش کرد.وی گفت: "چیزی که من در طول سالها آموختهام این است که آنفلوآنزا را دستکم نگیرم. چیزی را تضمین شده تلقی نکنید." به گزارش یواس نیوز مطالعات جدید نشان دادند احتمال ابتلا به عفونت کووید-۱۹ برای افرادی که بیرون از منزل و در رستورانها غذا خوردند دو برابر افراد دیگر بود. صرف غذا در رستوران در لیست فعالیتهای خطرناک رتبه بالایی دارد و خطر ابتلا به ویروس را بیش از خرید یا رفتن به سالن افزایش میدهد.اکنون با ورود به فصول سرد سال و افزایش احتمالی شیوع بیش از پیش بیماری لازم و ضروری است که توصیههای بهداشتی را جدیتر بگیریم.
کد مطلب: 231543