این میوه که به نام "آنانا" یا "میوه عالی" هم شناخته میشود، در نیمکره غربی زمین، میوه منحصر بفرد و خاصی است و نماد میوههای سلطنتی بهشمار ميرود. آناناس که زمانی میوهای استوایی بود، حالا دیگر استوایی محسوب نمیشود، زیرا به لطف جهانی شدن و بهبود و ارتقای تولید، انبار و توسعه بازده محصول، در جاهای دیگر هم پرورش داده میشود. گرانترین آناناس دنیا که طولش 15 سانتیمتر است، در باغهای گمشده در بخش کورنوال انگلستان پرورش داده میشود. چیزی که باعث گران شدن این میوه شده، تکنیکهای ویکتوریایی پرورش آن است. باغداران بریتانیایی این میوه را در آب و هوایی بسیار دورتر از منطقه بومی استوایی این میوه پرورش میدهند. بنابر این برای رسیدن آن به زمان بیشتر، مواد و تلاش خاصی نیاز است تا محصول خوبی تولید شود.
نحوه پرورش آناناس در اوایل دهه نود در این منطقه احیا و نوسازی شدهاست. سیستم "بستر گرم" پرورش آناناس به عصر شارل دوم برمیگردد و باغداران با استفاده از این روش خوش طعم ترین آناناسهای دنیا را تولید کردند. آنها از 30 تن کاه و کود اسب از اصطبل مجاور در فالماوث استفاده کردند.
آناناسها در گودالهایی پرورش داده میشوند که بطور سنتی ساخته میشوند و مانند دوران ویکتوریا از آنها نگهداری میشود. گودالها شبیه گلخانه هستند که دو طرف آنها شیارها و زهکشیهایی انجام میشود. این شیارها را مرتباً با مدفوع و ادرار اسب پر میکنند. تجزیه کود اسب موجب تولید گرما میشود که این گرما به سمت دیوارهای گودال هدایت میشود تا به کمک آن میوهها رشد کنند. با آنکه این تکنیک چندش آور به نظر میرسد، ولی در واقع میوهها هیچوقت در تماس با کود قرار نمیگیرند. گفتني است، برای پنجاهمین سالگرد تاجگذاری ملکه، این میوه در پذیراییها استفاده شد.