کاهشفشارخون بامصرف یک ماده غذایی درصبحانه
13 مهر 1399 ساعت 11:34
گروه علمی: دانشمندان دانشگاه هاروارد دریافتهاند که مصرف یک ماده غذایی در وعده صبحانه تا حد بسیار زیادی از میزان فشار خون میکاهد. تحقیقی که توسط دانشگاه هاروارد آمریکا انجام شد به این نتیجه رسیده است که خوردن یک وعده غلات به ویژه جو دوسر و پوسته سبوس برای صبحانه منجر به کاهش قابل توجه فشار خون میشود.این مطالعه بر اساس تجربهای بیش از ۱۵ سال انجام و حدود ۱۲ هزار شرکت کننده را که بیشتر بالای ۵۰ سال بودند، شامل شده است.در این گزارش توضیح داده شده است که تعداد زیادی از شرکت کنندگان پزشک بین ۵۰ تا ۸۶ ساله بودند و بسیاری از آنها در ابتدای آزمایش که شامل ۴ گروه بر اساس میزان غلات خورده شده برای صبحانه بود، از فشار خون بالا رنج میبردند.
کد مطلب: 234759