گروه علم و فناوری: کار از منزل، آموزشآنلاین و شبکه ارتباطات شرکتها این روزها در اثر بحران برخاسته از شیوع ویروس کرونا دگرگون شده است. دیجیتالی شدن کار و زندگی، واکنش جهان در برابر محدودیتهایی است که بحران کرونا ایجاد کرده است. با گسترش شبکه جهانی اینترنت، روند دیجیتالی شدن کار و زندگی در گوشهو کنار جهان در حال گسترش بود. در آغاز شیوع کرونا، جهان به اهمیت اینترنت بیش از پیش پی برد و بیشتر متوجه شد که دستیابی بشر به اینترنت مایه نیک بختی است. بسیاری از افراد در جهان، دفتر کار خود را ترک کرده و فعالیتهای حرفهای خود را از خانه دنبال کردند. این روزها مشورتها و تماسهای بین شرکتها نیز به صورت کنفرانسهای مجازی به حالت آنلاین صورت میگیرند و تحصیل و تدریس از مدارس و مراکز آموزشی به خانههای مردم و به اتاق کودکان کوچ کرده است.
برخلاف نگرانیهای نخستین، کوچ فعالیتهای مردم به عرصه آنلاین، باعث سقوط این سیستم نشد. مردم برای ارتباطات خود با دیگران به اینترنت و شبکههای اجتماعی روی آوردند. حتی برای کسب اطلاع درباره شیوع کرونا نیز، چارهای دیگری در بین نبود، مگر بهره گرفتن از اپلیکیشنها و وبسایتهای اطلاعرسانی.
اما همه این دستاوردها، تنها یک سوی سکه را نشان میدهند. استفاده از اینترنت، خطرات خود را نیز دارد؛ خطراتی که اکثر مردم جهان به علت ناآشنایی با این رسانه جدید، نسبت به آنها بی اطلاع یا بی توجهند.بدیهی است که استفاده از اینترنت و رسانههای دیجیتال سود و زیان خود را دارد.