گروه بین الملل: سیاستمداران قرقیزستان اعلام کردند، پارلمان در جلسه نیمه شب به حد نصاب نرسید و این کشور آسیای میانه همچنان با خلاء قدرت مواجه است و گروه های اپوزیسیون برای کسب قدرت پس از عزل کابینه تلاش می کنند.
قرقیزستان که با چین هم مرز است و میزبان پایگاه هوایی ارتش روسیه است، از زمان اعلام نتایج اولیه انتخابات پارلمانی با اعتراضات هزاران نفری معترضان مواجه است و این معترضان به نتایج انتخابات، روز سه شنبه ساختمان های دولتی را به تصرف خودشان درآوردند. سه گروه اپوزیسیون هر کدام نامزدهایی را برای نخست وزیری موقت که برای نظارت بر تکرار انتخابات طی ماه های آتی ضروری است، تعیین کردند.
علاوه بر سادیر جباروف و تیلک توکتوگازیف که برای نخست وزیری اعلام آمادگی کردند، عمربیک بابانف هم که اکنون ریاست کابینه را در دست دارد، برای این پست رقابت می کند. اما پارلمان در حال کناره گیری به دو گروه تقسیم شده و آنها دیدارهای مجزایی در بیرون مقر پارلمان که هدف حمله معترضان قرار گرفته، انجام می دهند. به گفته یکی از نمایندگان پارلمان قرقیزستان، گروهی از سیاستمداران قرار بود در نشست شبانه که در یک هتل بود حاضر شوند اما تنها ۴۰ تن حاضر بودند و برای اتخاذ تصمیمات مهم حضور بیش از ۶۱ تن ضروری است.نماینده دیگری گفت که تلاش برای تصویب طرحی برای استیضاح سورونبای جینبکف، رئیس جمهوری قرقیزستان ناکام ماند.در همین حال بانک مرکزی قرقیزستان به نهادهای مالی محلی که از سه شنبه تعطیل شدند، اجازه داد امروز کارشان را از سر بگیرند. این در حالیست که انجمن های تجاری قرقیزستان هشدار داد در صورتی که بانک ها و دفاتر مالیاتی بسته بمانند و امنیت برقرار نشود، کمبود غذایی پیش می آید.اما وزیر کشور موقت قرقیزستان می گوید از مخفیگاه رئیس جمهور اطلاعی ندارد.کورسان اسانوف، وزیر کشور موقت قرقیزستان گفت: ما نمی دانیم جینبکف کجاست دنبال او نگشته ایم کارهای دیگری الان برای انجام دادن داریم مهمترین چیز در حال حاضر برقراری نظم است.