به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ - ۰۰:۳۸
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۰۹/۱۳ ساعت ۲۱:۰۲
کد مطلب : ۲۳۵۸۳

با این خوردني​ها سموم بدن را دفع کنید/ تصاوير

گروه علمي: برخی از مواد غذایی باعث سم‌زدایی بدن می​شوند. به طور مثال، همیشه گفته می​شود سیر باعث دفع سموم بدن می شود. اما برخی از خوراکی​ها، غذاها، سالادها یا میان وعده​های ساده نیز می​توانند باعث دفع بسیاری از سموم از بدن شوند. در ادامه این مطلب، با 5 دستور غذایی ساده آشنا خواهید شد.
اسموتی انار
• میزان: 225 گرم اسموتی


مواد لازم
• یک پیمانه زغال‌اخته یا شاتوت منجمد
• نصف پیمانه ماست معمولی
• ¼ پیمانه آب انار
• دو قاشق چایخوری شربت انار
• 4 برگ بزرگ نعنا
• یک قاشق غذاخوری دانه انار (برای تزئین)
طرز تهیه
1. زغال اخته، ماست، آب انار، شربت انار و نعنا را در مخلوط‌کن با یکدیگر مخلوط کنید. اگر مواد غلظت کافی نداشت، میوه بیشتری اضافه کنید.
2. اسموتی را داخل لیوان بریزید و در آخر با برگ نعنا و دانه انار تزئین کنید.

**********************************************************************************************************************************

ماست با کوینولا، خرما و بادام



مواد لازم
• نصف قاشق غذاخوری کوینولا قرمز
• 5 عدد پسته خرد شده
• 5 عدد بادام خرد شده
• 170 گرم ماست یونانی یا شیر کامل
• دو عدد خرمای خارک خرد شده
• نوک قاشق پوست رنده شده لیموترش
• نمک دریایی درشت
• یک یا دو قاشق چایخوری روغن زیتون
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کوینولا را داخل تابه بریزید و در فر حرارت دهید. هنگامی که این گیاه برشته می شود، پف می کند. در همین لحظه باید آنها را داخل کاسه بریزید تا خنک شوند. پسته و بادام را داخل فر به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا برشته شوند. آنها را نیز در ظرفی بریزید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
2. ماست را داخل بشقاب بریزید، کوینولا، پسته، بادام و خرما را داخل آن بریزید. پوست لیمو و نمک دریایی را بریزید و در آخر روغن زیتون اضافه کنید.

***********************************************************************************************************************************

سالاد ترب با سس کاری پرتقال
• تعداد: 4 نفر



مواد لازم
• یک پیمانه آب پرتقال
• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• نصف قاشق چایخوری پودر کاری
• نمک
• دو پیمانه ترب شسته و خرد شده
• یک پیمانه پنیر فتا
• دو قاشق غذاخوری برگ های تازه نعنا، خرد شده

طرز تهیه
1. در یک قابلمه کوچک، آب پرتقال را بجوشانید تا فقط ¼ پیمانه از آن باقی بماند. حدود 20 تا 25 دقیقه کافی است. سپس از روی حرارت بردارید.
2. روغن زیتون و پودر کاری را با آب پرتقال اضافه کنید. برای مزه‌دار شدن نمک بزنید. ترب های خرد شده را داخل سس بریزید و خوب هم بزنید.
3. ترب ها را داخل بشقاب بریزید و با پنیر فتای خرد شده و برگ های تازه نعنا سرو کنید.

***********************************************************************************************************************************

سوپ هویج کبابی



مواد لازم
• 6 تا 8 عدد هویج بزرگ
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• نمک
• 6 پیمانه آب سبزیجات
• یک عدد زنجبیل کوچک پوست کنده
• یک شاخه آویشن تازه
• نصف یک پیاز بزرگ شیرین، خرد شده
• دو حبه سیر درشت خرد شده
• فلفل سیاه

طرز تهیه
1. هویج ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید. آنها را کف سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. روی آنها دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و نمک بپاشید. آنها را در فاصله 20 سانتی‌متری از شعله روی کباب‌پز بگذارید تا نرم و طلایی شوند. برای جلوگیری از سوختن هویج ها، هر 5 دقیقه یک بار آنها را برگردانید. 15 تا 20 دقیقه زمان برای کباب کردن هویج ها کافی است.
2. آب سبزیجات را داخل قابلمه روی حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه بجوشانید. برای طعم‌دار شدن، برگ های آویشن و زنجبیل را نیز به آن اضافه کنید.
3. پیاز را با روغن زیتون داخل تابه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. سیر و هویج ها را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
4. زنجبیل و آویشن را از آب سبزیجات خارج کنید و آب را داخل تابه مخلوط پیاز بریزید. اجازه دهید مواد 5 تا 10 دقیقه بجوشند و هویج به طور کامل له و نرم شود.
5. مواد را داخل غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و حرارت دهید تا مایه غلیظ شود. در صورت تمایل می توانید آب سبزیجات اضافه کنید و کمی دیگر بگذارید روی حرارت باقی بماند. در آخر نمک و فلفل بزنید و با آویشن تازه خرد شده سرو کنید.

***********************************************************************************************************************************

سالاد اورزو با لبو و برگ چغندر
اورزوه ماکارونی‌ای گفته می شود که شبیه دانه های برنج است.




مواد لازم
• 340 گرم چغندر
• ¼ پیمانه دانه کاج
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• نصف یک عدد پیاز قرمز خلالی
• دو حبه سیر رنده شده
• 225 گرم ماکارونی به شکل برنج
• 85 گرم پنیر فتا
• نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. دانه های کاج را داخل تابه خشک تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را به طور مدام هم بزنید تا نسوزند. پس از طلایی شدن آنها را داخل بشقاب بریزید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
2. چغندرها را پوست بگیرید و آنها را به اندازه های کوچک خرد کنید. برگ های چغندر را خرد کنید و تمیز بشویید.
3. روغن زیتون را داخل تابه گرم کنید. پیاز قرمز و سیر را 10 دقیقه داخل آن تفت دهید تا طلایی و برشته شوند. حرارت را کم کنید و برگ های چغندر را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید.
4. چغندرها را نیز با نمک داخل آب به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید. لبوها را از آب خارج کنید و کنار بگذارید. دانه های ماکارونی را داخل آن بریزید تا بجوشند و سپس آبکش کنید. اورزوها را داخل کاسه بریزید، لبو، دانه های کاج، برگ های چغندر و پن
مرجع : برترين​ها