۶ ماده غذایی که نمیگذارند چاق شویم
4 آبان 1399 ساعت 9:10
گروه علمی: چاقی با تجمع بیش از حد سلولهای چربی و ذخیره بافت چربی در بدن بروز میکند. این بیماری سلامتمان را تهدید میکند به همین خاطر اغلب افراد علاوه بر کسب زیبایی بصری به دنبال حفظ سلامت جسم خود نیز هستند. «سیده بهاره غفاری» مشاور تغذیه میگوید ویتامینها و مواد معدنی و غذایی هستند که تا حدی از چاق شدنمان جلوگیری میکند. در این مطلب با این مواد آشنا میشوید.
امگا۳
امگا۳ در ماهیهای روغنی مانند سالمون، ساردین و کنسرو تن ماهی وجود دارد. تخم مرغ، گردو، و دانههای کتان نیز حاوی مقادیر زیادی امگا۳ هستند.
روی
برای تامین این ماده معدنی مواد غذایی همچون جگر، گوشت مرغ، تخم مرغ، لوبیا سبز و مغز میوه بخورید.
ویتامین B
لازم است بدانید ویتامین B در زرده تخم مرغ، سیبزمینی، آووکادو، گوشت، سبزیجات تیره رنگ و ماهی قزلآلا به وفور وجود دارد.
کلسیم
به غیر از لبنیات، میتوانید کلسیم را از راه مصرف کلم، ماهی آزاد، ماهی ساردین، دانه چیا و کنجد به دست بیاورید.
منیزیم
سیبزمینی، دانهها، لبنیات، کلم بروکلی و ... منابع بزرگ منیزیم هستند.
آهن
با خوردن گوشت، ماکیان و ماهی، مقادیر قابل توجهی از آهن مورد نیاز بدن تامین میشود.منابع گیاهی آهن، جذب خوبی در بدن ندارند اما اگر میخواهید از آنها استفاده کنید بهتر است میوههای خشک، تخم کدو، حبوبات و غذاهای غنی شده را وارد رژیم غذاییتان کنید.
کد مطلب: 237745