گروه بین الملل: قایق حامل پناهجویان در حین عبور از کانال مانش در آبهای بین فرانسه و بریتانیا غرق شد و دستکم چهار نفر در این حادثه جان باختند. این قربانیان ایرانی بودند.ر این حادثه یک مرد غرق شد، و یک زن به همراه دو کودک پنج و هشت ساله در اثر ایست قلبی جان باختند که احیای آنها نیز موفقیت آمیز نبود.۱۵ نفر دیگر از سرنشینان هم گفته میشود ایرانی بودند به بیمارستان منتقل شدهاند و گمان میرود دو نفر دیگر نیز در دریا گم شده باشند.غرق شدگان پنج عضو یک خانواده سردشتی بودند".جسد چهار عضو این خانواده از سوی تیمهای تجسس کشف شده. اما از نوزاد ۱۵ ماهه این خانواده هنوز خبری در دست نیست".دادستان شهر دانکرک فرانسه تحقیقات درباره علت غرق شدن این کشتی را آغاز کرده است.گروه "مراقبت از کاله"، از دولت بریتانیا خواست تا برای رسیدن پناهندگان به این کشور راهی قانونی پیدا کنند.این نهاد خیریه میگوید: "از دست دادن زندگی، باید برای صاحبان قدرت در فرانسه و بریتانیا زنگ بیدارباش به شمار آید".
این سازمان گفت ایجاد یک سیستم جدید که به پناهجویان اجازه میدهد از خارج از مرزهای خود به بریتانیا پناهنده شوند، "به گذرگاههای دریایی ترسناک و پر خطر پایان میدهد و از بروز فجایع این چنین جلوگیری کند".
بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا با ابراز همدردی با خانوادههای قربانیان گفت: ما به فرانسه اعلام کردیم که برای انجام تحقیقات درباره این حادثه وحشتناک از هیچ پشتیبانی فروگذار نخواهیم کرد و همزمان تمام تلاش خود برای سرکوب گروههای بیرحم تبهکار به کار میبندیم، گروههایی که مردم آسیبپذیر را عازم سفرهایی اینچنین خطرناک میکنند.
همزمان گروه نجات کودکان خواستار "برنامه عمل مشترک" فرانسه و بریتانیا شد تا از امنیت خانوادهها آسیب اطمینان حاصل شود. این گروه در بیانیه خود افزود کانال انگلیس نباید به گورستان کودکان تبدیل شود.قایق غرق شده در حدود دو کیلومتری ساحل فرانسه به طور اتفاقی توسط یک قایق بادبانی در حال عبور در ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت محلی شناسایی شد و موضوع بلافاصله به اطلاع مقامهای فرانسوی رسید.در عملیات نجات و جستجو چهار فروند شناور فرانسوی، یک فروند بالگرد بلژیکی و یک قایق ماهیگیری فرانسوی شرکت داشتند اما زمانی که تیم های امداد و نجات رسیدند، قایق پناهجویان غرق شده بود.کانال مانش، بین فرانسه و بریتانیا یکی از پر رفت و آمدترین آبراههای جهان است و عبور از آن با شناورهای کوچک به خصوص در فصل زمستان و روزهایی که دریا توفانی است، بسیار خطرناک است.