تغذیه باید در روزهای کرونایی چطور باشد؟
9 آبان 1399 ساعت 10:58
گروه علمی: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، در ارتباط با تغذیه و رژیم غذایی در روزهای کرونایی، توضیحاتی ارائه داد.شیما جزایری، با عنوان این مطلب که بحران کوید ۱۹ وضعیت گرسنگی را در جهان بدتر کرده است، گفت: خیلی از مردم جهان به دلیل همه گیری ویروس کرونا، امنیت غذایی ندارند. علاوه بر این تغذیه سالم در پیشگیری، درمان و کنترل بیماریها خیلی اهمیت دارد، عوارض کووید ۱۹ در افرادی که سوءتغذیه یا کمبود تغذیه دارند، شدیدتر است.وی در پاسخ به این سوال که تغذیه سالم چه ویژگیهای باید داشته باشد، گفت: اولین اصل در تغذیه سالم کفایت است، یعنی از همه گروههای اصلی غذایی به اندازه کافی باید استفاده شود. گروههای اصلی غذایی شامل نان و غلات، میوهها و سبزیها، شیر و لبنیات و همچنین مواد پروتئینی، حبوبات و مغزها هستند.
کد مطلب: 238510