گروه اقتصادی: در مهرماه ١٣٩٩ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج خارجی درجه یک" با ١٢,٣ درصد، "شیرینی خشک" با ٨.٠ درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با ٥.٥ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "کنسرو ماهی تن" با ٩,٧ درصد،"ماهی قزل آلا" با ٩.٥ درصد و "مرغ ماشینی" با ٦.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "کره پاستوریزه (کره حیوانی)" با ٤٠,٣ درصد، "تخم مرغ ماشینی" با ٢١.٢ درصد و "خامه پاستوریزه" با ١٣.٢ درصد بوده است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "لیموترش" با ٩,٩ درصد و "پسته" با ٩.٨ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در ماه جاری متوسط قیمت "پرتقال" با ٣١.٨ درصد و "انار" با ١٨.٠ درصد بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل را داشتهاند.
سبزیجات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "پیاز " با ٢٠,٦ درصد، "فلفلدلمهای" با ١٩.٩ درصد و "نخود" با ١٧.٩ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در ماه جاری اقلام "خیار" با ٢.٤ درصد و "هویج فرنگی" با ٢.١ درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "نوشابه گازدار" با ٧,٣ درصد و "چای خارجی بستهای" با ٧.١ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.