گروه علمی: نتایج یک تحقیق که به تازگی صورت گرفته نشان میدهد، مصرف نوعی از خوراکی افراد به میزان 60 درصد در معرض دیابت قرار میدهد.یافتههای به دست آمده از این تحقیق نشان داد، مصرف طولانی مدت و زیاد تخم مرغ (بیش از ۳۸ گرم در روز) خطر دیابت را حدود ۲۵ درصد افزایش میدهد.همچنین افرادی که به طورمنظم بیش از ۵۰ گرم تخم مرغ (معادل یک تخم مرغ در روز) مصرف میکنند احتمال ابتلا به دیابت در آنها ۶۰ درصد افزایش مییابد.
محققان استرالیایی در این بررسی بر روی افرادی در چین متمرکز بودند که مصرف روزانه تخم مرغ در رژیم غذایی آنها گنجانده شده بود.این تحقیقات جدید نشان میدهد، مصرف منظم تخم مرغ در روز چه به صورت آب پز و چه به صورت نیمرو فرد را مستعد ابتلا به این بیماری میکند، به ویپه اگر فرد دچار قند خون بالا باشد.