به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۹ - ۲۳:۵۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۹/۱۱ ساعت ۱۸:۲۶
کد مطلب : ۲۴۴۰۸۴

وضعیت اینترنت دانش‌آموزان را به تپه‌ها می‌کشاند

وضعیت اینترنت دانش‌آموزان را به تپه‌ها می‌کشاند
گروه جامعه: مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: در دوره متوسطه اول تعداد چهار هزار و ۵۱۰ دانش آموز داشتیم که امسال اقدام به ترک تحصیل کردند، که دو هزار و ۲۶۰ نفر آنها جذب تحصیل شدند و همچنان دو هزار و ۲۵۰ نفر در ترک تحصیل هستند.به گزارش ایلنا، «احمد اسکندری‌نسب» مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان  در واکنش به ویدئوی پخش شده از روستای صولان شهرستان قلعه گنج استان کرمان که نشان می‌دهد، دانش آموزان برای دستیابی به اینترنت و استفاده از اپلیکیشن شاد در اتفاعات روستا و در یک آلونک هستند، گفت: مشکل اصلی ما در این استان زیرساخت‌های اینترنتی است، زیرا در این روستا و یک سری از روستاهای دیگر اینترنت آنتن‌دهی ندارد. متاسفانه این وضعیت فقط برای روستای صولان نیست، بلکه روستاهای دیگری هم هستند که دانش آموزان در آنجا روی تپه‌ها و ارتفاعات می‌نشینند تا بتوانند به شبکه شاد متصل شوند.وی ادامه داد: البته ما صحبت‌های زیادی با وزارت ارتباطات داشتیم و آن‌ها نیز همکاری خوبی با ما داشتند. آن‌ها تقریبا به دو هزار و ۲۰۰ روستا که فاقد امکانات بودند، رسیدگی کردند، اما به هر حال آن‌ها نیز دستشان بسته است، زیرا باید یک سری زیرساخت‌ها تقویت شود که البته تحریم‌ها نیز بی‌اثر نبوده است.مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: اینترنت در برخی نقاط ضعیف است و شخص مجبور است حداقل با جا به جایی یا رفتن به ارتفاعات، از اینترنت استفاده کند. روستاهایی که دارای بیش از ۲۰ خانوار هستند، همگی اینترنت دارند، اما بعضا در مرکز شهر نیز ممکن است یک نقطه‌ای کور بوده و اینترنت در آنجا ضعیف باشد.

اسکندری نسب در پاسخ به این سوال که آیا قول مساعدت از سوی وزارت ارتباطات برای روستاهایی از جمله صولان دریافت نکرده‌اید؟ گفت: بله، زمانی که ویدئو را استاندار برای من ارسال کردند ما نیز سریعا روستا را شناسایی کردیم تا بتوانیم به وضعیت آن رسیدگی کنیم. البته از پیش مسئولان قلعه گنج به اداره کل فناوری و ارتباطات نامه زده بودند که وضعیت اینترنت روستای صولان مورد توجه قرار بگیرد و اکنون قرار شده که این موضوع پیگیری شود.وی در پاسخ به این سوال که چند درصد از دانش‌آموزان استان کرمان به شبکه شاد متصل نشده‌اند؟ گفت: اکثر دانش‌آموزان ما به شبکه شاد وصل هستند، اما آن درصدی که هنوز وصل نشده‌اند در روستاهایی هستند که جمعیت آن‌ها زیر ۱۰ نفر است. تا جایی که امکان داشته باشد، آموزش‌ها به صورت تلویزیونی ارائه می‌شود و یا خودمان برای دانش آموزان بسته‌های مکتوب آموزشی تولید می‌کنیم و در اختیارشان قرار می‌دهیم. البته معلمانی داریم که فداکارانه به این دانش آموزان در فضاهای باز آموزش می‌دهند.مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان ادامه داد: آموزش آنلاین در شاد به صورت لحظه‌ای است و به خاطر بار ترافیکی که دارد ساعت آموزش در آن با هم متفاوت است. در برخی ساعات در شاد نزدیک به ۸۰ درصد دانش آموزان فعال هستند و در برخی ساعات هم شاید به ۶۰ درصد رسیده باشد، اما بیش از ۷۰ درصد دانش آموزان ما در شاد فعال هستند.وی بیان کرد: هرچه به سمت بعد از ظهر می‌رویم سرعت شاد بهتر و ترافیک آن کمتر می‌شود. به همین خاطر وزارت آموزش و پرورش ساعت آموزش برای هر مقطعی را مشخص کرده است و این موجب شده که وضعیت تقریبا بهتر شود.

اسکندری نسب گفت: از سال گذشته برای ۵ هزار نفر از دانش آموزان ترک تحصیلی این استان تفاهم نامه‌ای با موسسه خیریه مشیز امضا کردیم که این تعداد را تحت پوشش قرار دهند، اما امسال آمار به نسبت کمتر است و همچنین اخیرا تفاهم نامه دیگری با وزارت کشور را امضا کرده‌ایم که دانش آموزان بازمانده از تحصیل را جذب کند. همچنین آموزش از راه دور برای ۱۱ شهرستان استان که کمتر توسعه یافته بودند را فعال کردیم، به هر حال در تلاشیم که همه این افراد شناسایی کرده و به چرخه تحصیل بازگردانیم.مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشار به اینکه آمار دانش آموزان اتباع در استان کرمان آمار قابل توجهی است، گفت: آمار دانش آموزان اتباع نیز در استان کرمان بسیار زیاد است و ما تعداد ۳۴ هزار دانش آموز اتباع در استان داریم. به همین جهت امکان دارد اغلب افرادی که در لیست بازمانده از تحصیل قرار دارند، یا از استان کرمان مهاجرت کرده، یا فوت شده و یا ازدواج کرده باشند.وی در پاسخ به این سوال که آیا آماری از دانش آموزانی که به علت‌ عدم دسترسی به آموزش مجازی اقدام به ترک تحصیل کرده‌اند یا از تحصیل باز مانده‌اند، دارید؟ گفت: سال گذشته تعداد ۶۵ هزار دانش آموز در مقطع پیش دبستانی داشتیم که امسال این تعداد باید برای ثبت نام در مقطع اول ابتدایی ثبت نام می‌کردند، تا این لحظه تعداد سه هزار و ۶۷۷ نفر معادل ۵/۹۵ درصد از این آمار هنوز برای ثبت نام در مقطع اول ابتدایی اقدام نکرده‎اند.
وی افزود: همچنین در دوره متوسطه اول تعداد چهار هزار و ۵۱۰ دانش آموز داشتیم که امسال اقدام به ترک تحصیل کردند، که دو هزار و ۲۶۰ نفر آنها جذب تحصیل شدند و همچنان دو هزار و ۲۵۰ نفر در ترک تحصیل هستند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در خصوص آمار ترک تحصیلی‌های این استان گفت: میزان آمار ترک تحصیلی ۱/۱۱ درصد است که ما در حالی پیگیر هستیم تا بدانیم آیا این آمار متعلق به اتباع است یا اینکه خانواده‌ها اجازه ندادند که فرزندشان به خاطر کرونا امسال درس بخوانند. به هر حال خانوادهایی هستند که خودشان به خاطر کرونا نخواستند فرزندشان را در مدرسه ثبت نام کنند.
برچسب ها: اینترنت
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها