کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی با مصرف انار
25 آذر 1399 ساعت 9:58
گروه علمی: مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف انار خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، کلسترول بد خون و التهابات کل بدن را کاهش می دهد.انیسه وطن دوست اظهارکرد: انار دارای مقادیری ویتامین c، ویتامین های گروه ب نظیر اسیدفولیک و نیاسین و مواد معدنی نظیر فسفر منیزیم روی و پتاسیم است .وی افزود: انار با دارا بودن حدود ۲۶۰ میلی گرم پتاسیم در هر ۱۰۰ گرم در کاهش فشار خون موثر است و با توجه به خواص آنتی اکسیدانی فراوانی که دارد، دارای اثرات ضد سرطانی می باشد.وطن دوست توضیح داد: اثرات ضد سرطانی انار میتواند به پیشگیری و درمان انواع سرطان و همچنین ایجاد لخته در خون کمک کند.وی اظهارکرد: این میوه معجزهآسا قادر به مقابله با باکتری های مولد اسهال نظیر گونههایی از شیگلا است، بنابراین به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتریایی و فواید آن در درمان اسهال توصیه می شود.وطن دوست یادآورشد: انار اثر ضد باکتریایی در مقابل باکتری های ایجاد کننده پلاکهای دندانی داشته که در سلامت دندان و لثه تاثیر بسزایی دارد .
کد مطلب: 246246