کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

۵ بیماری خطرناک ناشی از مصرف گوشت قرمز

3 دی 1399 ساعت 17:10


گروه علمی: بسیاری از مردم  از مصرف گوشت قرمز پرهیز می‌کنند.گوشت قرمز می‌تواند بر سلامتی و طول عمر شما تأثیر منفی بگذارد. مصرف گوشت قرمز با بیماری‌های زیر مرتبط است:

تصلب شرایین
گوشت قرمز حاوی ترکیبی است که به کارنیتین معروف است و باعث سخت شدن عروق می‌شود. در صورت عدم درمان،  این بیماری با عنوان تصلب شرایین تشخیص داده می‌شود. تصلب شرایین با مختل کردن گردش خون، خطر حمله قلبی را به شدت افزایش می‌دهد.

دیابت نوع ۲
مصرف مکرر گوشت قرمز می‌تواند منجر به دیابت نوع ۲ شود. اگرچه گوشت قرمز تأثیر مستقیمی بر میزان قند خون ندارد اما در افزایش وزن و چاقی موثر است و ارتباط تنگاتنگی با اختلالات متابولیکی مانند بیماری کبد چرب و دیابت نوع ۲ دارد.

بیماری آلزایمر
گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از آهن است، به حدی که می‌تواند باعث هجوم آهن در مغز شود و خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش دهد. مقادیر بیش از حد آهن می‌تواند، بافت چربی محافظ رشته‌های عصبی را از بین ببرد و سیگنال‌های مغزی را مختل کند. در نتیجه، ممکن است علائم بیماری آلزایمر مانند فراموشی و تغییرات خلقی نمایان شود.

سرطان روده بزرگ
مصرف مکرر گوشت قرمز می‌تواند خطر ابتلا به سرطان را به دلیل ماده شیمیایی معروف به "هِم"، افزایش دهد. وقتی "هِم" در شکم شکسته می‌شود، تولید ترکیبات ان-نیترو را تحریک می‌کند که می‌تواند به دیواره‌های روده آسیب برساند و منجر به سرطان روده بزرگ ‌شود.
سرطان پستان
به دام‌هایی که برای تولید گوشت تجاری تولید می‌شوند، معمولاً برای تسریع رشد و تولید شیر، هورمون داده می‌شود. مصرف گوشت این حیوانات  می‌تواند باعث عدم تعادل هورمونی شود که خطر سرطان پستان را به شدت افزایش می‌دهد.

با کاهش گوشت قرمز، چه اتفاقی برای بدن شما می‌افتد؟
با توجه به تأثیرات منفی گوشت قرمز بر بدن، فقط محدود کردن مقدار گوشت قرمز که به طور منظم مصرف می‌کنید، منطقی است. به علاوه، اگر مصرف گوشت قرمز باعث بیماری‌های مختلفی شود، در صورت قطع گوشت قرمز، می‌توانید انتظار بهبود‌ چشمگیری در سلامتی داشته باشید. 

سلامت بهتر قلب و عروق
مصرف گوشت قرمز با فشار خون بالا و سطح کلسترول، از عوامل بروز بیماری‌های قلبی عروقی است. اگر مصرف گوشت قرمز را کم کنید، قطعاً می‌توانید از مصرف چربی‌های ناسالم خودداری کنید.

کاهش خطر ابتلا به سرطان
بیشتر گوشت‌های قرمز موجود در بازار دارای آنتی بیوتیک‌های مختل کننده هورمون هستند که با سرطان‌های پستان و روده بزرگ ارتباط دارند. با پرهیز از مصرف گوشت قرمز، خطر ابتلا به سرطان را به حداقل برسانید.

رشد سالم استخوان
پروتئین حیوانی می تواند با کاهش کلسیم از استخوان، تراکم استخوان شما را کاهش دهد. با پرهیز از مصرف گوشت قرمز از بروز بیماری هایی مانند پوکی استخوان جلوگیری کنید.اگر به فکر کاهش مصرف گوشت قرمز هستید، مراقب کالری‌هایی باشید که باید جبران کنید. به خصوص اگر عادت به خوردن گوشت دارید. یکی از راه‌هایی که می‌توانید کالری کم شده را جبران کنید، خوردن منابع پروتئینی گیاهی مانند لوبیا و حبوبات است. همچنین می‌توانید غذا‌های غنی از فیبر مانند غلات سبوس دار، مصرف کنید. اگر گا‌ها استیک یا برگر خانگی مصرف می‌کنید، مطمئن شوید که آن‌ها از گوشت گاو ارگانیک تهیه شده اند.


کد مطلب: 247628

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/247628/۵-بیماری-خطرناک-ناشی-مصرف-گوشت-قرمز

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir