گروه سلامت: مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، برای خواص گیاه اقاقیا ویژگیهایی چون ملین بودن، آرامبخش بودن و کمک به بهبود کم خونی را برشمرد.به گزارش ایسنا، دکتر مهدی ابراهیمی با اشاره به خواص گیاه اقاقیا گفت: طبیعت گیاه گرم و خشک بوده و قسمتهای مورد استفاده آن برگ، پوست و گل درخت است.مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه دم کرده گل اقاقیا آرام کننده و مقوی بوده و دردهای عصبی را برطرف میکند، ادامه داد: دم کرده گل اقاقیا خاصیت صفرابر دارد و برای بهبود کم خونی مفید است.دکتر ابراهیمی افزود: دم کرده برگ آن ضد اسپاسم و ملین است، برای سردردهای مزمن بسیار موثر بوده و ضماد گل اقاقیا با عدس و گل ارمنی برای درمان رگ به رگ شدن بسیار اثربخش است.مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نوشیدن دمنوش این گیاه باعث ایجاد احساس آرامش در سیستم عصبی انسان میشود. به منظور درمان خستگیهای روزمره، به ویژه خستگی ذهنی و حالتهای عصبی، افراد میتوانند یک فنجان دمنوش گیاه اقاقیا بنوشند؛ ترکیب این گیاه با گل لیمو، تاثیر آن را دو چندان میکند.وی در خصوص میزان مصرف این گیاه اظهار کرد: روزانه ۲ نوبت و هر نوبت ۳ گرم به صورت دم کرده مصرف میشود.به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاددانشگاهی استان به نکات احتیاطی این گیاه اشاره کرد و یادآور شد: مصرف آن در زمان بارداری و شیردهی مجاز نمیباشد و مصرف بیش از حد مشخص شده و بدون تجویز متخصص نیز به دلیل وجود برخی مواد سمی از جمله روبین و روبینین در ترکیب شیمیایی آن جایز نیست.