مصرف گلابی و راز سلامت قلب و دستگاه گوارش
6 دی 1399 ساعت 12:35
گروه علمی: دانشمندان میگویند گلابی دارای خواص بسیاری است که برای سلامت قلب و دستگاه گوارش مفید است. گلابی از زمانهای قدیم به دلیل طعم دلچسبش، طرفداران زیادی داشته است. با این حال، علاوه بر خوشمزگی این میوه، گلابی دارای خواص بی شماری است. شواهد متقن نشان داده است این میوه میتواند به کاهش وزن، بهبود هضم غذا، افزایش سلامت قلب و تنظیم فشار خون کمک کند همچنین گلابی یکی از بهترین منابع فیبر رژیمی و آنتی اکسیدانهای مختلف است.براساس اعلام مرکز اطلاعات غذایی آمریکا، یک گلابی متوسط دارای ۱۰۱ کالری انرژی، ۲۷ گرم کربوهیدرات، و ۵.۵ گرم فیبر است. این میوه سرشار از پتاسیم، ویتامینهای K، C و ویتامینهای خانواده B، فولات، فیبر رژیمی، مس، منگنز، و منیزیم است.تحقیقات در سال ۲۰۱۵ نشان داد فنولیک موجود در پوست گلابی میتواند باعث ارتقای سلامت دستگاه گوارش شود همچنین مصرف این میوه میتواند روند رشد باکتریهای مخرب در دستگاه گوارش را کُند کند.پژوهشی دیگر در دانشگاه مینه سوتا نشان داد مصرف یک گلابی متوسط میتواند ۱۸ درصد نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین کند. فیبر باعث تسهیل حرکت مواد غذایی در روده میشود و به طور همزمان از وقوع یبوست و اسهال جلوگیری میکند.گلابی یکی از میوههای کم کالری است. تحقیقات آزمایشگاهی روی زنان ۳۰ تا ۵۰ ساله نشان داد مصرف گلابی به مدت ۱۰ هفته باعث کمک به کاهش وزن آنها شده است. از این رو، افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند میتوانند به گلابی به عنوان یکی از گزینهها برای گنجاندن در رژیم غذایی خود فکر کنند.
کد مطلب: 247950