«آنتیبادی طعمه» و مقابله با کرونا
15 دی 1399 ساعت 9:26
گروه علمی: دانشمندان تایوانی یک نوع «آنتیبادی طعمه» تولید کردهاند که میتواند با جلوگیری از ورود ویروس کرونا به سلولهای انسانی از عفونت جلوگیری کند. دانشمندان آکادمی سینیکا (Sinica) و دانشگاه ملی تایوان مقالهای با عنوان «آنتیبادی طعمه کووید-۱۹» را که بهطور موثر از ورود ویروس و عفونت به سارس کوو-۲(SARS-CoV-۲) جلوگیری میکند را در تاریخ ۳۰ نوامبر در پزشکی مولکولی EMBO منتشر کردند. در این گزارش، دانشمندان نحوه اتصال «آنتیبادی طعمه» به پروتئین سنبله سارس-کوو-۲ را با قابلیت جلوگیری از آلوده شدن سلولهای انسانی بیان کردند.بهطور خاص، این طعمه حاوی یک پروتئین همجوشی ACE۲ ‐ Fc است که از گیرندههای ACE۲ سلولهای ریه انسان که پروتئینهای سنبله ویروس بهطور معمول به آنها متصل میشوند، تقلید میکند. بااتصال به پروتئینهای سنبله، پروتئین همجوشی ACE۲ ‐ Fc از اتصال ویروس به سلولهای ریه انسان جلوگیری میکند.
کد مطلب: 249447