کربوهیدراتها، عامل شیوع بیماریها
21 دی 1399 ساعت 13:30
گروه جامعه: یک متخصص تغذیه گفت: کربوهیدراتها عامل بروز و شیوع بیماریها هستند و برمبنای یافتهها تعداد زیادی از اندیشمندان و پژوهشگران در کشورهای مختلف جهان، گرایش به مصرف بیشاز حد مجاز قند و شکر در اکثریت قریب به اتفاق کشورهای غنی و فقیر شرقی و غربی زمینهساز و عامل مهمی در بروز و شیوع انواع بیماریهای سوخت و سازی غیر واگیر مزمن هستند.سمیرا مرادی اظهار کرد: یکیاز راههای غیرمستقیم دریافت شکر و قندها و انباشت آنها در بدن، از طریق مصرف تولیدات متنوع صنایع غذایی از قبیل سسها، غذاهای آماده، کنسروهای مختلف، تنقلات و گوشتهای فرآوری شده است که به مقدار قابل توجهی کربوهیدرات به جیره غذایی روزانه مصرف کنندگان انتقال میدهد که اصلاً به چشم نیامده و به حساب آورده نمیشود.وی افزود: کربوهیدراتها عامل بروز و شیوع بیماریها هستند و برمبنای یافتهها تعداد زیادی از اندیشمندان و پژوهشگران در کشورهای مختلف جهان، گرایش به مصرف بیشاز حد مجاز قند و شکر در اکثریت قریب به اتفاق کشورهای غنی و فقیر شرقی و غربی زمینهساز و عامل مهمی در بروز و شیوع انواع بیماریهای سوخت و سازی غیر واگیر مزمن هستند.مرادی ادامه داد: بارزترین آنها بیماری اضافهوزن و چاقی و پرفشاری خون، بیماریهای قلبی و عروقی و اختلالات عملکرد کبد بوده و حتی تعداد زیادی از انواع سرطانها را نیز به کربوهیدراتها نسبت دادهاند. این متخصص تغذیه گفت: دانشمندان در قبال تک قندیها و دو قندیها به ساکارز و فروکتوز که طعم شیرین بیشتری به نسبت گلوکز دارد هشدار داده و میدهند.
کد مطلب: 250510